WhatsApp: Trucul pentru a trimite fotografii de înaltă calitate

WhatsApp și trucul pentru a trimite fotografii de inalta calitate.

Ce truc să folosești pentru a trimite fotografii de inalta calitate

Avem telefoane cu camere mai bune, capabile de a capta fotografii în detaliu, dar multe dar multe dintre serviciile digitale pe care le folosim reduc adesea calitatea imaginilor când sunt trimise către o altă persoană. Nu este sfârșitul lumii, dar uneori trebuie să partajați un document într-un mod original și prin aceste platforme nu este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Problema este repetată, deoarece dacă fișierele sunt trimise direct, acestea sunt comprimate și, prin urmare, pierd rezoluția. Dar, din fericire, există un mic truc care vă permite să rezolvați acest detaliu. Este un mod simplu și accesibil pentru oricine de a evita, în acest fel, utilizarea serviciilor suplimentare, cum ar fi Dropbox, Drive, Google Photos sau WeTransfer. Trebuie să „păcălești” WhatsApp crezând că vei împărtăși un document cu un contact în locul unei fotografii.

Astfel, dacă se alege această opțiune, utilizatorii pot accesa fișierul original. Această funcție se schimbă dacă se utilizează iOS sau Android. În cazul iPhone, trebuie doar să deschideți o fereastră de chat (individuală sau de grup) și să deschideți meniul care apare din pictograma «+». Apoi, trebuie să accesați fila „Document”.

Ceea ce se întâmplă este că, înainte de a efectua acest pas, imaginile trebuie să fie încărcate în serviciul de stocare în cloud Apple, iCloud, care poate fi gestionat cu ușurință din aplicația „Fișiere”. Apoi, așa cum este evident, selectați materialul care va fi transferat. În cazul Android, este necesar să urmați aceeași operațiune, dar puteți naviga mai ușor prin diferitele foldere ale sistemului de operare și să selectați locul în care sunt stocate fișierele de imagine.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri