Căutare Live

Anticonceptionalele - pericol mortal pentru fumatoare

De la varsta de 35 de ani, femeile care fumeaza trebuie sa se gandeasca la o alternativa pentru pastila contraceptiva.

Fumatul si pastila de contraceptie determina un risc crescut de boli cardiovasculare dupa 30 de ani, scrie 20minutes.ch. Numarul de infarcte la femeile sub 50 de ani a crescut de la 3,7% in 1995 la 11,6% in 2011.

Subliniata la Congresul Societatii europene de cardiologie de saptamana trecuta, cresterea se datoreaza in principal amestecului de tigari si pastile contraceptive, arata cardiologii. Dupa varsta de 30 de ani, femeile prezinta un risc crescut de accident vascular cerebral. Impatimitele fumatului pot opta pentru mijloacele de contraceptie progestative sau utiliza prezervative.

Citeste si Jurnalul National!

Foto: nightwoodtheatre.net

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Mananca sanatos respectand piramida alimentelor!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri