Antena Căutare

Blugii strâmți, un adevărat PERICOL pentru sănătate! Uite ce pățești dacă îi porți zilnic

Întotdeauna femeilor le-a plăcut să fie cât mai sexy și să poarte haine atrăgătoare. Un exemplu sunt și blugii mulaţi, purtați atât de femei, cât și de bărbaţi.

Întotdeauna femeilor le-a plăcut să fie cât mai sexy și să poarte haine atrăgătoare. Un exemplu sunt și blugii mulaţi, purtați atât de femei, cât și de bărbaţi.Din dorinţa de a fi la modă, cei care îi poartă aproape zilnic riscă să aibă serioase probleme de sănătate.


Femeile pot face infecţii ale tractului urinar din această cauză, împiedică libertatea de mișcare și dezavantajează persoanele cu genunchi proeminenţi.

Din cauză că blugii sunt aşa de strâmţi, bărbaţii care îi poartă pot avea dureri în zona testiculelor, pot face infecţii urinare şi în timp vor deveni infertili, pentru că presiunea constantă va scădea calitatea spermei.

Tu cum le preferi? Uite de ce sunt legumele congelate mai sănătoase decât cele proaspete din magazine... Efectele miraculoase ale măslinelor! Știai că previn sforăitul și atenuează durerile?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x