Antena Căutare

Crezi că îți îngrijești părul în mod corect? Iată cele mai comune greșeli pe care le faci fără să-ți dai seama!

Toată lumea îşi doreşte un păr strălucitor şi frumos, şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a se asigura că podoabă capilară să fie impecabilă. Ţi s-a întâmplat vreodată să nu reuşeşti că părul tău să aibă aspectul dorit, din cauza obiceiurilor zilnice?

| secretele.com

Toată lumea îşi doreşte un par strălucitor şi frumos, şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a se asigura că podoabă capilară să fie impecabilă. Ţi s-a întâmplat vreodată să nu reuşeşti că părul tău să aibă aspectul dorit, din cauza obiceiurilor zilnice?

Iată câteva greşeli comune, prezentate de site-ul secretele.com, pe care este indicat să le eviţi:

- utilizarea unui prosop pentru ştersul părului ( înlocuirea prosopului cu un tricou vechi din bumbac este mult mai indicată)

- folosirea unei perii dese la piptanat ( înlocuirea periei dese cu un pieptăn rar este alegerea corectă)

Articolul continuă după reclamă

- folosirea în exces a produselor de îngrijirea a părului

- supunerea părului la temperaturi înalte de fiecare dată când ţi-l aranjezi ( Plăci de îndreptat, perii cu aer cald...s.a.m.d)

- splatul prea des

- folosirea clemelor sau elasticelor care trag şi smulg părul

În plus, trebuie să știi că părul are mai multe cicluri de creştere:

Stadiul Anagen – Creşterea părului este vizibilă în acest stadiu. Lungirea părului este atribuită foliculilor care se divid.

Stadiul Catagen – Creşterea părului încetează în această faza de tranziţie. Părul este împins către suprafaţă, având în vedere că foliculii retractează.

Stadiul Telogen – Această faza de odihnă durează 2-4 luni. Odată ce faza trece, părul continuă să crească.

Aceste cicluri sunt active mai ales la tinereţe, însă ele îşi încetinesc activitatea în jurul vârstei de 30 de ani. Acest lucru se întâmplă din cauza dezechilibrului hormonal, regimului alimentar nesănătos, precum şi din cauza stresului excesiv.

Câteva remedii pentru stimularea creșterii părului, pe care le poți face chiar la tine acasă, AICI!

Folosirea telefonului înainte de culcare poate duce la orbire! Medicii avertizează asupra pericolului utilizării gadget-... Dacă ai aceste semne pe piele, atunci du-te de urgență la medic! Te afli în mare pericol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x