Masează acest punct și vei scăpa de numeroase probleme de sănătate!

 

 O legendă japoneză povestește despre un om împlinit care i-a fost împărtășit de la tatăl punctul magic din corpul uman care poate trata 100 de boli.

În urma sfatului primit în dar de la tatăl său, fiul și-a masat acest punct în fiecare zi și a trăit să vadă nașterea și moartea mai multor împărăți.

Folosești lumânări parfumate? Ferește-te de ele, fiindcă sunt un adevărat pericol pentru sănătate!

Punctul Longevității este localizat sub rotula genunchiului. Pentru a-l găsi, acopera-ți genunchiul cu palma corespunzătoare genunchiului pe care-l acoperi (ex. genunchiul drept – palma dreaptă). Punctul este situat între sfârșitul degetului mic și degetul inelar, sub forma unei adâncituri între oase. Acesta este punctul magic Zu San Li.

                                                                                  Încearcă și tu acest truc simplu

Acest punct:

• controlează activitatea organelor care se află în jumătatea inferioară a corpului;
• controlează activitatea măduvei spinării în părțile responsabile de funcționarea tractului gastrointestinal, organelor genitale, rinichilor și glandelor suprarenale;

Prin masarea punctului “celor 100 de boli” poți crește activitate glandelor suprarenale, cele mai puternice glande ce acționează ca un sistem de apărare principal al sănătății tale. Aceste glande sunt cele care secretă adrenalină, hidrocortizon și alți hormoni foarte importanți în sânge.

• Normalizează tensiunea arterială;

• Normalizează glucoza, insulina;
• Elimină procesele inflamatorii de la nivelul întregului organism;
• Reglează activitatea sistemului imunitar;

Află AICI mai multe detalii!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe