Căutare Live

O reţetă neobişnuită de la Julia Jianu

Julia nu crede în dietele universale. Este adepta stilului de viaţă sănătos, dar recunoaşte că nu îşi refuză unele pofte din când în când. Îi plac şi gogosile şi pizza, dar ştie că alimentele bogate în calorii se vor resimţi imediat la exterior.

Julia Jianu

www.facebook.com

Julia nu crede în dietele universale. Este adepta stilului de viaţă sănătos, dar recunoaşte că nu îşi refuză unele pofte, din când în când. Îi plac şi gogosile şi pizza, dar ştie că alimentele bogate în calorii se vor resimţi imediat la exterior.

Ce mănâncă artista pentru a se menține frumoasă și sănătoasă?
Micul dejun preferat, care îi dă energie pentru întreaga zi, este o reteţă inventată chiar de ea. Dimineaţa, artista îşi pregăteşte un bol cu seminţe de cânepa decorticată, in, susan şi chia, cu puţină cacao, scorţisoară, la care adaugă miere şi sirop de arţar. Îi place la nebunie şi îl recomandă cu toată încrederea.

"Eu îmi fac mici plăceri la un moment dat, pentru că mi se face poftă. Nu refuz nici pizza, nici gogoşi, dar încerc să mănânc mai sănătos", a spus Julia, în emisiunea "Începe Bahmu" de la Antena 2.

10 lucruri pe care nu le știai despre căpșuni... Observator Special! Campania "Sari pentru tine"! Kangoo jumps, la un gipsy party...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri