Terapia prin plutire are două tipuri de beneficii. Partea medicală şi partea de relaxare. Pe partea medicală, datorită magneziului, ajută foarte mult la dureri de muşchi, ligamente, spate. Magneziul intră foarte uşor în piele şi te ajută să te relaxezi fizic.
Pe partea mentală este de mare ajutor, datorită faptului că eşti deprivat de orice fel de stimuli, poţi să închizi luminile şi nu mai auzi nimic în jur. Ajută foarte mult pentru relaxare, pentru cei care au probleme cu somnul, probleme cu stresul.
Se stă pe spate o oră întreagă. La început, fiind prima oară când pluteşti, este recomandat să o faci cum te simţi confortabil. Poţi să laşi capacul deschis, poţi să laşi lumina sau muzica deschisă. O recomandare este ca în una, două, trei şedinţe să ajungi să poţi închide totul. Asta este ideea, să nu ai niciun fel de stimul. Să nu auzi nimic, să nu vezi nimic, să nu simţi nimic.
Conceptul a apărut în Europa şi a devenit foarte popular în Statele Unite şi în Asia. Acolo, terapia prin plutire chiar este decontată de stat, semn că medicii au încredere deplină în ea. Dar şi în România.
Sunt destui medici care au auzit de la noi sau de la alte centre de plutire de această formă de terapie şi după ce au testat-o şi au văzut beneficiile, au început să trimită pacienţi aici.
De ce să alegeți un tratament natural pentru prostatită?... Bicarbonatul de sodiu, soluția minune anti-țânțari. Cum îl folosești...