Antena Căutare

Care sunt cele patru zodii care își vor cunoaște sufletul pereche în martie. Acum va fi luna iubirii pentru ei!

Luna iubirii a trecut, dar nu și pentru aceste patru zodii. Astrele spun că nativii își vor cunoaște sufletul pereche și vor avea parte de multe surprize frumoase în luna lui mărțișor. Află din rândurile de mai jos care sunt semnele zodiacale norocoase!

zodii, dragoste, luna martie, o inimă pe un cer roșiatic Galerie
Care sunt cele patru zodii care își vor cunoaște sufletul pereche în martie. Acum va fi luna iubirii pentru ei! | Profimedia

Luna februarie este considerată luna iubirii, datorită celor două date importante din calendar, 14, respectiv 24. Însă, dacă luna a trecut și ați rămas dezamăgit că nu ați avut cu cine să petreceți aceste zile, astrele anunță că există, totuși, patru zodii norocoase care au șansa să își ia revanșa în luna martie. Află dacă te numeri printre ele!

Astfel, prima luna a primăverii se anunță cu multe surprize plăcute pentru aceste semne zodiacale, care vor ajunge să își cunoască sufletul pereche. Cu toate acestea, astrele le recomandă să fie atente, pentru că pot apărea și clipe neplăcute, având parte și de o despărțire. Însă, nu trebuie să își facă griji, pentru că imediat va răsări soarele și pe strada lor!

Citește și: Horoscop luna martie. O lună a schimbărilor cu tranzite importante. Cum ne va afecta Saturn în Pești

Care sunt cele patru zodii care au noroc în dragoste în luna martie

Articolul continuă după reclamă

Pentru acești patru nativi, astrele au vești minunate. Ei își vor găsi jumătatea în luna martie, destinul pregătindu-le multe surprize în perioada următoare. Rămâi aici să afli despre ce zodii este vorba!

Berbec

Berbecii se numără printre zodiile norocoase în dragoste în luna martie, potrivit Spynews. Astrele îi anunță că, în această perioadă, vor cunoaște o persoană nouă care le va atrage atenția. Astfel, Berbecii singuri au ocazia și șansa de a cunoaște dragostea adevărată, dând uitării perioada în care au suferit.

Acești nativi îl au pe vino-ncoa, așa că nu le va fi greu să atragă persoana pe care își pun în minte să o cucerească. Ei se fac plăcuți ușor atunci când intră într-un grup nou de oameni sau de prieteni, știind ce să spună și ce să facă ca să fie remarcați.

Taur

Taurii se regăsesc și ei printre norocoșii în dragoste ai lunii martie. Deși par niște persoane distante și retrase, în perioada următoare se anunță o energie pozitivă care le va da imboldul de a deveni mai sociabili. Cu această ocazie, ei vor avea șansa de a cunoaște persoane noi, iar printre ele s-ar putea afla cineva care își dorește mai mult decât o prietenie cu ei, fiind chiar sufletul lor pereche. Așa că trebuie să fie atenți la semne!

Deși sunt și persoane extrem de analitice, mai ales când vine vorba despre viitorul partener, luna martie îi va face pe Tauri să renunțe la „barierele” pe care și le pun de obicei și să comunice mai ușor cu ceilalți.

Săgetător

Și Săgetătorii sunt norocoșii lunii martie. Astrele le promit o perioadă plină de surprize frumoase, asta pentru că sunt deschiși și își doresc să iubească din nou. Deși sunt din fire niște persoane care nu pun prea mult la suflet eșecurile în dragoste, totuși, o posibilă dezamăgire le-a lăsat urme adânci în suflet.

Așadar, în luna martie ar putea exista șansa să se vindece și să trăiască momente inedite. Li se va oferi posibilitatea să treacă mai ușor peste acea suferință din dragoste și poate de ce nu, să cunoască pe cineva nou.

Pești

Peștii sunt sensibili și romantici. Iubirea este cuvântul-cheie când te gâdești la ei. Inspiră și expiră dragoste și romantism prin pori. Ei nu trebuie să facă prea multe eforturi pentru a atrage atenția cuiva, pentru că au acel ceva care nu îi lasă să treacă neobservați!

Luna martie este și luna lor, așa că le-a pregătit o serie de surprize plăcute. Acum, mai mult ca niciodată, acești nativi au ocazia să se facă remarcați, în ciuda faptului că sunt persoane retrase și rareori îi vezi dornici de a socializa. Însă, tocmai aceste caracteristici va atrage atenția unei persoane care se află deja în grupul lor de prieteni.

Așa că zodia Pești trebuie să stea cu ochii în patru, pentru că are ocazia să se îndrăgostească în perioada următoare.

Citește și: Cele 4 zodii care vor avea parte de multă iubire în martie 2023. Ei sunt nativii care se îndrăgostesc luna aceasta

Horoscop 4 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate... Horoscop 5 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x