Antena Căutare

Cele 4 zodii care vor avea parte de multă iubire în martie 2023. Ei sunt nativii care se îndrăgostesc luna aceasta

Patru zodii din horoscop vor avea parte de o lună deosebită. În martie 2023, vor avea loc mai multe schimbări ale planetelor care îi vor face să-și schimbe părerea despre iubire și relații. Iată care sunt nativii ce vor avea parte de multă iubire în următoarea perioadă.

cele 12 zodii ale horoscopului cu un ochi mare in mijloc
Patru zodii din horoscop vor avea parte de o lună deosebită. În martie 2023, vor avea loc mai multe schimbări ale planetelor care îi vor face să-și schimbe părerea despre iubire și relații. Iată care sunt nativii ce vor avea parte de multă iubire în următoarea perioadă. | Profimediaimages.ro

În luna martie, mai multe zodii vor iubi pătimaș și relațiile lor vor evolua într-un mod neașteptat. Venus și Juno se mută din Berbec în Taur, ceea ce aduce o energie mai iubitoare și pașnică, iar mulți nativi vor fi preocupați doar de angajamentele care vor dura.

Saturn se transformă în Pești, promovând iubirea necondiționată și adăugând un accent mai profund dragostei și viselor. Spre finalul lunii, când Marte se mută din Gemeni pentru prima dată în sapte luni și Pluto se mută în Vărsătător, apare un aer de imprevizibilitate.

Citește și: Horoscop luna martie. O lună a schimbărilor cu tranzite importante. Cum ne va afecta Saturn în Pești

Cele patru zodii ale căror relații se îmbunătățesc în luna martie 2023

Articolul continuă după reclamă

Acest nou val de energie va face nativii horoscopului să își urmeze inima, așa cum nu au făcut-o niciodată până acum. Există totuși patru zodii care își vor schimba complet părerea despre iubire și relații:

Scorpion

După o perioadă mai dificilă, te simți recunoscător/recunoascătoare și plin/ă de speranțe pentru că poți să simți. Luna aceasta a avut loc o schimbare provocată de călătoria mai multor plante prin Taur, inclusiv Venus, planeta iubirii.

Taurul este zodia ta soră și cea care stăpânește sectorul tău romantic. Prima schimbare se va resimți la începutul lunii, când Juno se va muta în Taur.

Juno are un cuvânt important de spus în privința relațiilor, mai ales când este vorba despre căsătorii. Odată cu trecerea acestuia în sectorul tău de dragoste, te va ajuta să pui bazele unei relații pe termen lung. Saturn, stăpânul timpului și al karmei, își va face trecerea mult așteptată din Vărsător și Pești. Acest lucru înseamnă că astrul își va muta atenția de la casa ta și spațiul familiei către căsătorie, bucurie.

Saturn te va ajuta să te vindeci, astfel încât poți cunoaște pe cineva nou sau să îți îmbunătățești relația de cuplu.

Citește și: Zodiile care se vor umple de bani îl luna martie 2023. Au lipici la cash cum n-au avut vreodată

Taur

Ești în mod natural unul dintre semnele zodiacale dominante ale lui Venus. Când planeta iubirii revine în zodia ta, tu deja atingi o frecvență mai mare și atragi mai multe posibilități și abundență. Pe măsură ce Juno tranzitează Taur la începutul lunii, este timpul să-ți revizuiești propriile cuvinte, dar și înțelegerile pe care le-ai făcut în relația ta și cu tine însuți.

Este șansa ta de a deveni cu adevărat mai bun, astfel încât să-ți poți îmbunătăți relația în toate modurile pe care le dorești. Ca semn de pământ și în special Taur, unul dintre lucrurile la care ai nevoie să lucrezi cel mai mult este adaptabilitatea și flexibilitatea ta la ceea ce au nevoie și doresc alții.

Ești o persoană care nu poate trăi fără iubire, dar asta nu înseamnă că poți decide cum se simte iubit altcineva sau că părerile tale despre o relație sunt superioare. Indicat este să îți revizuiești perspectiva și felul în care abordezi iubirea.

Vărsător

Luna martie va fi una interesantă pentru tine. Nu numai că toată energia Taurului îți va afecta în mod pozitiv casa familiei, dar Pluto se mută în zodia ta spre finalul lunii.

Momentan, Pluto se află în Capricorn din 2008, care pentru tine guvernează partea din viața ta care este guvernată de secrete și inconștient. Oricât de benefică a fost pentru evoluția ta, nu a fost o călătorie prea confortabilă. Acum, când Pluto îți va activa mai multe teme care te impactează, te va ajuta să trăiești mai intens și mai liber.

În multe feluri, Pluto în Vărsător este începutul oficial al Epocii Vărsătorului, care este despre îmbrățișarea creativității de a îți descoperi și scrie calea. Curând, planetele se aliniază în sectorul casei și al familiei.

Chiar dacă în acest domeniu îți dorești spațiu și independență, simți nevoia de apropiere și intimitate. Până acum, provocarea a fost să mulțumești ambele părți ale personalității tale, dar luna aceasta se întâmplă ceva magic. Pe măsură ce Venus și Juno se aliniază în Taur alături de schimbarea monumentală a lui Pluto în Vărsător, îți vei da seama că nu ai fost deloc nevoit/ă să alegi între ambele părți, ci doar să accepți că ele există.

Citește și: Care sunt cele mai mincinoase zodii din horoscop. Acești patru nativi te mint în față cu nerușinare!

Săgetător

Odată ce Mercur se mută în Pești, activează teme în jurul casei și al familiei, așa cum Saturn își mută ”domiciliul” pe termen lung în Săgetător. Cum deja știm, ori de câte ori Saturn intră în scenă, lucrurile devin serioase.

Nu într-un mod rău, ci doar sunt șanse mari să devină permanente în viața ta. În plus, Marte își încheie șederea de șapte luni în sectorul tău romantic, ceea ce îți poate transforma viața. Multe vor ajunge la final în această lună, dar există și un mare început. În martie 2023, vei învăța să abordezi iubirea și viața și este posibil să găsești persoana de care ai nevoie.

Odată cu trecerea lui Venus și Juno în Taur, începi să privești dragostea dintr-o perspectivă mai sănătoasă, potrivit Your Tango.

Horoscop 2 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate... Horoscop 3 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x