Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop 26 octombrie. Capricornii primesc bani și moșteniri azi

Ce zodie primește bani, moșteniri, garanția unui viitor strălucit. Horoscop zilnic 26 octombrie 2018.

horpscop vineri 26 octombrie 2018

Horoscopul din 26 octombrie vă recomandă să fianlizați proiectele pe care le-ați început sau pe care le-ați gândit când ceilalți v-au pus piedici. Credința, geniul și forța creatoare sunt răsplătite de astre vineri, iar o zodie va simți din plin sprijinul astrelor. Ce zodie primește bani, moșteniri, garanția unui viitor strălucit. Horoscop zilnic 26 octombrie 2018.

Citește și Luna în Gemeni 26-28 octombrie. Ce suferă fiecare zodie în acest weekend

Citește și horoscopul de ieri, 25 octombrie 2018.

Horoscop 26 octombrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Gândirea dumneavoastră este excesiv de preocupată de problemele bănești care au șanse bune de reușită după ce va puneți în practică planurile personale.
Horoscop sănătate Berbec: Energia dumneavoastră fizică se cere consumată pentru a nu se transformă în energie nervoasă; însă mișcarea trebuie făcută cu moderație pentru a proteja tensiunea arterială.

Horoscop dragoste Berbec: Sunteți iubiți de parteneri, apreciați, amicii va cheamă la diferite ieșiri, care se anunța reușite.
Horoscop carieră Berbec: Aveți planuri grandioase, în care se țintește clar și precis, în care scopul e urmărit cu tenacitate, iar succesele va vor copleși adesea.

Horoscop 26 octombrie Taur

Horoscop bani Taur: Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare.
Horoscop sănătate Taur: Anulați problemele dumneavoastră psihologice nerezolvate, care se pot transformă în boli fizice, făcând o importantă curățenie în psihic, prin alimentarea onestității față de dumneavoastră înșivă.
Horoscop dragoste Taur: Ziua de astăzi se poate dovedi cea mai romantică pentru dumneavoastră, artistică și plină de inspirație, căci ea marchează aspectul exact între micul benefic Venus, patroană artelor și a frumoaselor sentimente, și visătorul Neptun, care aspiră la o experiență de unire totală.
Horoscop carieră Taur: Legăturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este bună și veți reuși în muncă dumneavoastră.

Horoscop 26 octombrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Puteți rezolvă cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional.
Horoscop sănătate Gemeni: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale.
Horoscop dragoste Gemeni: Sunteți guvernat de Neptun, planetă dragostei și a îndrăgostirii, a iubirii necondiționate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.
Horoscop carieră Gemeni: Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional.

Horoscop 26 octombrie Rac

Horoscop bani Leu: A început procesul de transformare a statutului dumneavoastră financiar, vi se vor suplimenta veniturile și veți deveni hiperreactivi la propuneri în vederea unei elaborări avantajoase.
Horoscop sănătate Leu: O cură cu ulei de cătină îi poate oferi ficatului dumneavoastră protecția de care are nevoie.
Horoscop dragoste Leu: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.
Horoscop carieră Leu: Susținuți de o puternică ambiție și de o energie venită din înălțimi, va mobilizați forțele pentru a va realiză proiectele la care sunteți angajați.

Horoscop 26 octombrie Leu

Horoscop bani Leu: A început procesul de transformare a statutului dumneavoastră financiar, vi se vor suplimenta veniturile și veți deveni hiperreactivi la propuneri în vederea unei elaborări avantajoase.
Horoscop sănătate Leu: O cură cu ulei de cătină îi poate oferi ficatului dumneavoastră protecția de care are nevoie.

Horoscop dragoste Leu: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Leu: Susținuți de o puternică ambiție și de o energie venită din înălțimi, va mobilizați forțele pentru a va realiză proiectele la care sunteți angajați.

Horoscop 26 octombrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: Bucuriile devin productive, este recomandabil să negociați și să semnați contracte, iar calea se netezește către câștig.

Horoscop sănătate Fecioară: Ziua este favorabilă pentru a va trata de afecțiunile dumneavoastră cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, funcționarea corectă a pancreasului.
Horoscop dragoste Fecioară: Va apucă cheful de distracție și va veți amoreza de cineva pe care l-ați cunoscut la o petrecere între prieteni.
Horoscop carieră Fecioară: Șansa unei promovări este foarte reală, poate că răsplată pentru realizări din trecut, care au primit aprecierea cuvenită.

Horoscop 26 octombrie Balanță

Horoscop bani Balanța: Partea care va revine dintr-o moștenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul în reușită spectaculoasă a unei afaceri.
Horoscop sănătate Balanța: Sunteți calmi, calculați, va deplasați ușor, deoarece toate încheieturile sunt sănătoase și elastice.
Horoscop dragoste Balanța: O influența pozitivă asupra vieții de cuplu o exercită compania prietenilor și ieșirile în lume împreună cu ei.

Horoscop carieraHoroscop carieră Balanța: Reușiți să captați bunăvoință unei persoane influențe că urmare a unor idei inspirate care vor face că proiectele să se bucure de reușită.

Horoscop 26 octombrie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Băncile, tind să va crediteze cu încredere și astfel aveți drum deschis în a va pune planul în aplicare-investiții în afaceri imobiliare.

Horoscop sănătate Scorpion: Folosind argilă și aloe vera, organismul dumneavoastră va răspunde mult mai bine că de obice la tratamente de detoxifiere.

Horoscop dragoste Scorpion: Dragostea familială este în prim-plan și e bine să cultivați legăturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine și de unitate, ci va vor putea inspiră să îndrăzniți să faceți mai multe cu viață dumneavoastră.

Horoscop carieră Scorpion: Cu puțin efort va puteți remarcă în muncă pe care o prestați prin viziunea dumneavoastră generoasă ori complexitatea cunoștințelor pe care le stăpâniți.

Horoscop 26 octombrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați.

Horoscop sănătate Săgetător: Aparatul respirator va funcționează normal, încheieturile brațelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap-sunteți sănătos.

Horoscop dragoste Săgetător: Ziua de astăzi se poate dovedi cea mai romantică pentru dumneavoastră, artistică și plină de inspirație, căci ea marchează aspectul exact între micul benefic Venus, patroană artelor și a frumoaselor sentimente, și visătorul Neptun, care aspiră la o experiență de unire totală.

Horoscop carieră Săgetător: Astrele va promit o viață profesională mult mai profitabilă și mai stabilă, va puteți urmă liniștiți intuițiile profesionale.

Horoscop 26 octombrie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii.

Horoscop sănătate Capricorn: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasă pe un maxim de formă trebuie să va ajutați ficatul și plămânii printr-un consum de silimarina în asociere cu sucul proaspăt de citrice.

Horoscop dragoste Capricorn: Partenerul de viață va apreciază mai mult că de obicei dovezile de afecțiune și va răspunde cu aceeași monedă.

Horoscop carieră Capricorn: Vi se oferă ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care să deveniți cunoscuți și recunoscuți. Viața vi se schimbă radical, puteți primi bani și moșteniri, garanția că veți duce o viață bună în ciuda tuturor eforturilor și a asperităților.

Horoscop 26 octombrie Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Puteți rezolvă cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional.

Horoscop sănătate Vărsător: Este o etapă importantă în viață dumneavoastră pentru a va debarasa mai ușor de toxinele de tot felul, fizice și emoționale.

Horoscop dragoste Vărsător: Veți visă o contopire profundă, nu doar cu celălalt, ci cu toți oamenii, care să transceada definițiile înguste ale profesiei, sexului, vârstei și originii etnice.

Horoscop carieră Vărsător: Propunerile dumneavoastră creative întrunesc aprecierea șefilor; este cel mai bine să va ocupați singuri de proiectele în cauza.

Horoscop 26 octombrie Pești

Horoscop bani Pești: Aceia dintre dumneavoastră, care se pregătesc să aibă un nou serviciu, au mare spor la negociat și câștigul salarial poate crește considerabil.

Horoscop sănătate Pești: Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat.

Horoscop dragoste Pești: Partenerul de cuplu se străduiește să va între în grații, ar fi o idee excelentă să-i ieșiți în întâmpinare.

Horoscop carieră Pești: Trăiți un moment prielnic pentru a va găsi un job nou, pentru a schimbă orientarea profesională spre folosul dumneavoastră.

sursa: zodii.net

Recomandari