Antena Căutare

Ele atrag banii precum un magnet! Zodii care se vor îmbogăți în luna noiembrie

Horoscop bani. Luna noiembrie 2019 aduce vești excelente pe plan astral pentru patru zodii, căci ele vor avea norocul să primească bani din toate părțile. Prima zodie care simte gustul banilor în luna ce urmează este Fecioara, nativii aceștia având chiar posibilitatea de a câștiga un venit foarte mare.

Fecioara

Ei sunt primii care vor da lovitura în luna care vine, căci este foarte probabil să câștige o sumă mare de bani, ba chiar să câștige la loto. Dragi Fecioară, faceți un popas pe la o agenție Loto!

Vărsător

Un visător din fire la bani și vacanțe scumpe, Vărsătorul ar putea avea parte de niște sărbători de lux, într-o țară exotică, asta pentru ca norocul îi surâde pe plan financiar, iar luna noiembrie îi aduce câștiguri importante.

Articolul continuă după reclamă

Săgetător

Mașină nouă, poate o extindere a afacerii și mulți bani în conturi, cam asta îi așteaptă pe nativii Săgetător, care se pregătesc să dea lovitura în carieră.

Balanță

Balanțele se pregătesc să-și facă toate poftele ce țin de partea materială și vor avea cu ce, căci vor avea buzunarele pline.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 29 octombrie 2019: Balanțele își văd visul devenit realitate, Berbecii iubesc cu foc!... Horoscop 2020: Horoscop bani pentru fiecare zodie: Ce zodii vor avea un triumf total anul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Citește și
x