Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Berbec. O perioadă bună pentru a te dezvolta pe plan profesional

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Berbec. In luna noiembrie, cei din zodia Berbec, vor avea in minte idealuri inalte ce ii vor dezvolta pe plan profesional. Horoscop lunar zodia Berbec.

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Berbec. În luna noiembrie, cei din zodia Berbec, vor avea în minte idealuri înalte ce îi vor dezvolta pe plan profesional. Horoscop lunar zodia Berbec.

Horoscop dragoste noiembrie Zodia Berbac

Prima jumătate a lunii noiembrie 2018 este marcată de neliniști și tensiuni parteneriale, mai ales în cazul Berbecilor căsătoriți sau cu gânduri de oficializare a relației amoroase. Unii Berbeci s-ar putea confrunta cu dubii în legătură cu o despărțire sau un divorț.

Până pe 16 noiembrie este recomandat să nu luați nicio decizie radicala care poate avea consecințe pe termen lung. În această perioadă unii berbeci pun iar în discuție independența personală.

Horoscop noiembrie 2018. Află cum te vor afecta principalele fenomene astrale ale lunii

Horoscop bani noiembrie Zodia Berbec

Este o perioadă bună pentru cunoaștere și pentru lărgirea perspectivei asupra vieții. Acest lucru îți poate aduce beneficii pe toate fronturile, inclusiv în plan profesional, mai ales dacă activezi în domenii legate de justiție, religie sau învățământ superior.

În această perioadă, în mintea ta se construiesc diferite idealuri înalte ce te pun la lucru tot mai mult. Este momentul ideal pentru a continua niște studii, lucru ce îți va aduce venituri suplimentaare în scurt timp.

Horoscop sănătate noiembrie Zodia Berbec

La 16 noiembrie 2018 Marte, guvernatorul Berbecului, intră în casa XII (izolarea, bolile cronice și vindecarea, subconștientul și dușmanii ascunși). Prin urmare, cel mai mare dușman al tău ești adesea tu însuți, mai ales dacă treci brusc de la ideea că toată lumea îți este împotrivă, la atitudini beligerante sau condescendente. Având în vedere că Marcur stăpânește și casa sănătății Berbecului, este recomandat să fii mai atent cu starea ta fizică și psihică, mai ales în a doua jumătate a lunii.

Recomandari