Horoscop 24 - 30 decembrie. Ce zodii sunt puternic susținute de astre în ultima săptămână din decembrie

Horoscopul săptămânal 24-30 decembrie are aspecet pozitive pentru mai multe zodii puternic susținute de astre în ultima săptămâna din decembrie 2018. Ce anunță horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie în parte.

horoscop saptamanal 24-30 decembrie 2018

Horoscopul săptămânal 24-30 decembrie are aspecet pozitive pentru mai multe zodii puternic susținute de astre în ultima săptămâna din decembrie 2018. Ce anunță horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie în parte.

Citește și horoscopul zilei 24 decembrie 2018

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Berbec

Prima zi a săptămânii îți propune activităţi gospodăreşti. Nu prea ai chef, deoarece se pare că îndatoririle sociale te solicit mult. Acum la sfârşit de an nu prea ești mulţumit de poziţia ta socială sau de imaginea pe care o au alţii despre tine, însă totul este din vina ta. Recomandabil este să ai încredere şi răbdare, deoarece vor veni vremuri bune în acest sens. Pe 25 şi 26 Decembrie se anunţă petreceri. Este şi firesc să dai curs invitaţiilor sau tu să te transformi în maestru de ceremonii. Creativitatea este minunat susţinută de astre, putând realiza lucruri deosebite. Anumite animozităţi persistă în relațiile sentimentale, dar sunt vechi. Relaţiile parteneriale şi proiectele primesc influxuri deosebite. Se rezolvă uşor divergenţele, dialogurile sau negocierile pot lua turnuri fericite şi toată lumea va fi mulţumită. Este un moment excelent de a vedea lucrurile clar şi de a renunţa la cine sau ce nu este de folos.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Taur

Este o perioadă foarte dragă ție. Ai chef şi spor să te ocupi de treburile gospodăreşti, să ornezi casa cu podoabe de sezon sau să aranjezi cadourile pentru cei dragi. Finanţele nu îți prea permit mână liberă la cheltuieli, însă econom din fire, vei şti să chibzuiești fiecare bănuţ pentru tot ce este necesar în aceste zile. Relaţiile familiale sunt încordate, emoţiile la cote înalte, dar de vină este spiritul sărbătorilor. În a doua parte a săptămânii, petrecerile, amorurile şi copiii devin subiectele principale. Creativitatea îți va fi remarcată de toată lumea, tu reuşind să împodobești bradul cu cele mai frumoase ornamente de sezon sau aranjând cele mai frumoase mese festive. Vulnerabilitatea sufletească este în plină desfăşurare, astfel încât ar trebui găsit un echilibru interior între sufletul tău şi ceea ce îți oferă ceilalţi. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și selectează treburile prioritare.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Gemeni

Ultimele zile ale anului îți aduc multe drumuri scurte, întâlniri şi dialoguri cu neamurile, cu prietenii apropiaţi şi nu în ultimul rând petreceri. Este o perioadă favorabilă lămuririi divergenţelor şi gândurilor bune, recomandabil fiind să păşești în noul an cu sufletul şi conştiinţa curate. Chiar dacă ceilalţi nu vor să se împace cu tine sau ţin morţiş să-ți creeze neplăceri în continuare, astrele îți oferă protecţie și sprijin în toate. Pe 27 şi 28 Decembrie, treburile gospodăreşti revin în prim plan. Posibil să fie nevoie de reparații serioase. O verificare atentă a tot ce ţine de casă ar fi indicată. Pe de altă parte, dorinţa de a-ți împodobi căminul cu ornamente de sezon va fi la ordinea zilei. Dialoguri importante cu membrii familiei și trasarea unor planuri comune pe termen lung. Relațiile sentimentale se evidențiază prin activități recreative, flirt și declarații spumoase, dar sincere.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Rac

Începi săptămâna cu mult elan, propunându-ți să rezolvi acum tot ce nu ai reuşit peste an. Este o idee înţeleaptă însă, recomandabil este să selecteze priorităţile şi să ai răbdare și cu tine și cu ceilalți. Vei vedea totul limpede şi vei avea idei excelente. Se întrezăresc aspecte financiare, legate de banii câştigaţi din munca proprie. Poate fi vorba de un cadou de la serviciu, o primă, favoruri binevenite. Cheltuiește strictul necesar, iar un plan de economii trebuie avut în permanenţă în vedere. Relaţiile familiale se îmbunătăţesc vizibil, putând pune la punct tot ce ţine de casă, patrimoniu sau relaţia cu părinţii. Zilele de 27 şi 28 Decembrie aduc multe drumuri scurte la rude sau prieteni apropiaţi. Aşadar, sunt posibile destul de multe invitaţii la persoane dragi sufletului tău şi va trebui să le onorezi. Discuţii agreabile, ornate şi cu divergenţe de opinii, dar tocmai acestea vor da farmec acestor zile.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Leu

Debordezi de energie întreaga săptămână. Ai aerul unui înţelept ce împărtăşește şi celorlalţi din cunoşterea sa. Responsabilitatea cu care te vei ocupa de tot ce este în jur este binevenită şi de folos. E adăvărat că strările de spirit fluctuează mult, însă numai tu ştii ce se petrece în sufletul tău. Segmentul casei şi familiei beneficiază de susținere discretă. S-ar putea ca unii membrii ai familei să te provoace la discuţii nu prea plăcute, însă cu şarmul tău caracteristic vei reuşi să calmezi spiritele. Există multe aspecte de lămurit în zona familiei, patrimoniului, spaţiului locativ, însă acum este vremea petrecerilor şi toate eforturile ar trebui îndreptate în acest sens. În ultimele zile ale anului se pare că vei primi cadouri sau recompense deosebite. Poate fi vorba de obiecte de artă, cărţi speciale sau ceva bani. Tentaţia de a cheltui mai mult decât îți poți permite va fi mare și păguboasă. Călătoriile pe distanţe scurte la rude şi prieteni apropiaţi.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Fecioară

Pentru această săptămână, astrele îți recomandă evaluarea tuturor persoanelor şi situaţiilor din viaţa ta. De ceva vreme ești foarte gânditor, tăcut, însă evident că în taină îți croiești planuri ce vor uimi pe mulţi. Îți vei putea pune planurile în aplicare încă din primele zile ale anului următor. Zilele de 25 şi 26 Decembrie sunt potrivite retragerii din forfota cotidiană, deoarece nivelul energetic vital este destul de slab. Indicat ar fi să te ocupi doar de treburile uşoare. Sănătatea poate ridica ceva probleme pe segmentele sistemului cardio-vascular, astfel că organismul are nevoie de odihnă şi remedii naturale. Capitolul financiar este bine susținut. Sunt posibile cadouri, poate o mărire a veniturilor din munca proprie sau o rezolvare favorabilă legată de un demers financiar. Cheful de cumpărături este accentuat, pe motivul că este vremea sărbătorilor, dar fii prudent. Ideile legate de investiţii sau de implicare în afaceri pot fi frecvente şi ar trebui notate. La un moment dat le vei aplica cu succes.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Balanță

Săptămâna debutează alături de prieteni. Întălniri, dialoguri, sfaturi sau îndemnuri toate vin într-un carusel extraordinar în viaţa ta. Apar în preajma ta oameni deosebiţi, cu rang înalt sau oameni cu experienţă de viaţă ce îți vor atinge sufletul în chip minunat. Chiar dacă ajung la urechile tale lucruri mai puţin plăcute, ar trebui avut în vedere faptul că spiritul sărbătorilor încearcă să te ajute, oferindu-ți informaţiile necesare bunului mers al destinului tău. Sunt zile bune pentru o autoanaliză şi pentru trasarea noilor direcţii în următorul an. Sănătate este vulnerabil în intervalul 27 - 29 Decembrie. Sunt probleme ce mocnesc în umbră şi în această perioadă pot crea probleme serioase. De evitat consultaţiile, analizele medicale sau intervenţiile chirurgicale. Comunicarea se îmbunătăţeşte mult, vei avea idei bune, dar ar fi bine să nu spui tot ce gândești sau ce planuri de viitor ți-ai propus.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Scorpion

Ultimele zile ale anului îți aduc evenimente sociale. S-ar putea să fii convocat la o discuţie serioasă de o persoană cu autoritate sau de un şef important de la locul de muncă. Chiar dacă este vacanţă, pot apărea neplăceri în acest segment de viaţă şi activitate, aşa încât paza bună te fereşte de multe. Prudență la călătorii! Dacă ești nevoit să pleci la drum este bine să verifici totul cu atenţie în cele mai mici detalii. Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate. Pe 27 şi 28 Decembrie ești înconjurat de prieteni şi de oameni deosebiţi. Sunt posibile şi controverse sau mici răsturnări de plan, dar toate sunt favorabile, astfel încât grijile sunt excluse în această perioadă. Apar îmbunătăţiri şi la capitolul sănătate, însă segmentele capului rămân vulnerabile. Pe de altă parte va apărea dorinţa de retragere în sine şi de meditaţie tainică. Astrele încep să-ți trimită gânduri bune, vorbe de duh şi coerenţă în prezentarea faptelor. Acestea vor aduce multă linişte şi pace în sufletul tău.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Săgetator

Dorinţa de rafinare sufletească îți deschide ultima săptămână a anului. Frumos este că astrele îți facilitează accesul la planurile spirituale ale existenţei, aşa încât bine este să profiți de acest lucru. Prietenii revin în atenţe, relaţiile cu aceştia se îmbunătăţesc, iar sfaturile, îndemnurile sau informaţiile preţioase vor fi la ordinea zilei. Sigur că există şi varianta apariţiei invidiilor sau sâcâielilor din partea celorlalţi, dar cu prudență, discernământ și fiind foarte tranşant vei îndepărta din jur, tot ce nu îți prieşte. Mantia divină te protejează în chip minunat şi misterios, însă duşmanii ascunşi sunt activi. Sănătatea este vulnerabilă, deci se recomandă odihnă și dietă. Intervalul cuprins între 27 - 29 Decembrie este plin de evenimente sociale. Te poți întâlni cu oameni cu rang înalt, şefi sau cu oameni de o înaltă ţinută morală. Sunt posibile ceva neplăceri legate de poziţia lor socială sau de imaginea pe care o au ceilalţi despre tine, însă sunt doar exagerări de moment.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Capricorn

Îți sunt susținute demersurile financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Recomandabil este să-ți achiți toate datoriile, indiferent despre ce este vorba sau măcar să-ți verifici documentele bancare, chitanţele, facturile şi aspectele legate de moşteniri. Există restricţii la bani, însă vor veni şi vremuri mai bune. Găsește un echilibru între a da şi a primi. Cariera şi imaginea ta în societate sunt bine aspectate, dispar animozităţile, fiind posibilă o îmbunătăţire substanţială a poziţiei sociale. Gândirea şi comunicarea primesc infuxuri astrale minunate. De aceea este bine să reţii ideile apărute şi în zilele următoare să treci la fapte. Relaţiile cu prietenii sunt dinamice. Recomandabil ar fi să nu se pui bază pe informaţiile primite, decât după o profundă analiză. Cu toate că sunt momente de sărbătoare, toate tipurile de relaţii sunt umbrite sau aproape inexistente. Singurătatea poate fi accentuată în aparență, însă amintește-ți că cineva acolo sus te iubeşte şi veghează atent la bunul mers al destinului tău.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Vărsător

Ultimele zile ale anului aduc mult dinamism în relaţiile parteneriale. La serviciu este mult de lucru, însă vei dori să-ți pui la punct toate activităţile pentru a păşi fără probleme în noul an. Minunată atitudine, însă de reţinut că sănătatea este vulnerabilă. Partenerul de viaţă îți poate reproşa unele chestiuni personale. Acum sunt indicate răbdarea, iertarea, acceptarea doleanţelor şi opiniilor celorlalţi. Dorinţa de elevare sufletească va fi la cote înalte, poate unde sunt şi sărbătorile specifice. Mentalul primeşte raze astrale minunate, astfel că vedea lucrurile mult mai clar. Relaţia cu străinătatea se îmbunătăţeşte, putându-ți face planuri de călătorii sau de studii pe termen lung. Sunt posibile cadouri sau recompense deosebite de la autori necunoscuţi. Pe de altă parte, chestiunile legate de banii şi bunurile altora îți vor oferi surprize plăcute. Pentru finalul săptămânii se anunţă activităţi culturale alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie Pești

Săptămâna începe cu petreceri sau mici reuniuni plăcute. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile probleme legate de sistemul cardio-vascular. Se recomandă doar remediile tradiţionale şi evitarea, pe cât posibil, a consultaţiilor şi analizelor medicale, în special în zilele de 25 şi 26 Decembie. În segmentul financiar, chestiunile legate de taxe, impozite, credite, relaţii cu instituţii financiare sau moşteniri se pot rezolva uşor. Există şi varianta primirii unor recompense sau cadouri surpriză. S-ar putea să-ți vină în minte idei legate de investiţii sau afaceri, dar vor rămâne la stadiul de idei. Susţinerea astrală este de scurtă durată, aşa încât nu trebuie să-ți faci mari speranţe în acest sens. Trebuie gândit un plan de economii. Pe 27 şi 28 Decembrie se animă sfera relaţiilor parteneriale. Situaţii plăcute, dar şi imprevizibilul trebuie avut în vedere. Fiind sfârşitul anului, recomandabilă ar fi o curăţenie drastică la capitolul prieteni şi parteneri de orice fel.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri