Antena Căutare

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie. Zodiile care își vor întâlni marea dragoste săptămâna aceasta

Citește horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie în parte și află ce și-au rezervat astrele. Care sunt zodiile care se îndrăgostesc.

Horoscop saptamanal
Citește horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie în parte și află ce și-au rezervat astrele. Care sunt zodiile care se îndrăgostesc. | Shutterstock

Horoscopul săptămânal al celor 12 semne zodiacale spune că nativii își amintesc să abordeze cu mai multă sinceritate lucrurile din viața lor. Din punct de vedere emoțional, persoanele singure par să-și dorească o relație, dar nu sunt foarte optimiste în privința asta. Cu toate acestea, nativii găsesc o modalitate de a-și echilibra stările emoționale. Oamenii căsătoriți nu ar trebui să-și supere în mod intenționat cealaltă jumătate, indiferent cât de toleranță este cealaltă persoană pentru ține. Trebuie să respecți mai mult acea persoană.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 pentru fiecare zodie în parte

Tranzitele de luna aceasta aduc multă bucurie în viețile unor nativii. Citește în continuare horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie în parte și află previziunile astrale despre dragoste, bani sau sănătate.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Berbec

Berbecii care au locuri de muncă au parte de noi oportunități de afirmare. Deși încă se confruntă cu multe dificultăți la locul de muncă, sunt conștienți că dar datorită acestui lucru, devin mai maturi. Cei care își doresc să prospere din punct de vedere financiar, nu trebuie să se gândească în niciun caz să abandoneze calea pe care o urmează.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Taur

Taurul acordă mai multă atenție conversării și schimbului de energie cu oamenii din jur. Comunicarea vă face să fiți mai deschiși, fericiți și veți avea viziune multi-dimensională asupra problemelor. Cei care sunt singuri nu prea țin cont de sfaturile celor din jur și preferă să facă treburile în felul lor. Cei căsătoriți, pe de altă parte, se simt mândri de partenerul de viață. Mare atenție dacă vrei să faci investiții. Studiază cu atenție situația reală, evitând graba și riscurile.

Citește și: Horoscop luna martie. O lună a schimbărilor cu tranzite importante. Cum ne va afecta Saturn în Pești

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Gemeni

Gemenii trebuie să fie foarte calmi în fața a tot ceea ce se întâmplă în această nouă săptămână. Persoanele singure au puține șanse de a întâlni persoana potrivită pentru ele și simt că drumul este dificil în acest sens. Cei căsătoriți tind să-și verse nervii pe persoana de cuplu și fac relația tensioantă. La locul de muncă, acești nativi simt că nu fac progrese, dar astrele spun că acești nativi trebuie să rămână neutri. În această săptămână nu doresc să cheltuiască mai nimic, astfel încât situația financiară nu este prea volatilă.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Rac

Racul trebuie să învețe să fie mai cooperant cu cei din jur. Solidaritatea va face ca tot ceea ce pare dificil să devină mult mai simplu. Cei care sunt singuri nu se simt interesați să se întâlnească cu cineva, dar chiar dacă și-ar dori, în această săptămână le va fi greu să gasească persoana potrivită. Cei care și-au găsit jumătatea, în schimb, trebuie să fie mai sinceri cu persoana de cuplu, în caz contrar, ar putea deveni suspicioși.

De asemenea, Racul va trebui să ia decizii mai precise în ceea ce privesc cheltuielile, cumpărarea a ceea ce este necesar, iar lucrurile inutile nu ar trebui să fie exagerate.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Leu

Leul trebuie să păstreze inițiativa în toate, să nu depindă prea mult de o persoană sau de alta. Numai atunci când iei inițiativa vei putea să ai succesul pe care mulți oameni îl admiră. Dacă ți-ai găsit jumătatea, vei descoperi că, indiferent cât de mult încerci, este greu să-ți mulțumești cealaltă jumătate. Se pare că relația dintre voi doi este pe cale să se destrame. Ar trebui să profite mai mult de oportunitățile care se ivesc la locul de muncă. Cu cât ești mai activ, cu atât este mai ușor să atingi succesul.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Fecioară

Aceia dintre voi care sunt singuri, apreciază pe cei care vă urmăresc mai mult. Vei afla cine este adevarat acolo pentru tine in aceasta saptamana. Dacă ai găsit cealaltă jumătate a vieții tale, ar trebui să ai grijă de acea persoană mai mult. Când sunteți împreună, nu uitați să aveți încredere și să împărțiți treburile casnice.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Balanță

Horoscopul săptămânal arată că Balanța trebuie să acorde mai multă atentie propriilor realizari, pentru că în acest fel va ști unde se află pentru a avea o direcție de testat. Nu trebuie să se grăbească să fie mulțumită de prezent. Persoanele singure sunt încă scufundate în propriile emoții, în timp ce unii nativi trebuie să mai lucreze la încrederea în persoana de cuplu.

La muncă, trebuie neapărat să găsească o modalitate de a reconcilia dezacordurile din mediul de birou, nu insista întotdeauna să faci ceea ce vrei, uneori trebuie să faci compromisuri cu oamenii. Se poate vedea că un loc de muncă part-time vă poate ajuta să adăugați un pic la venit, făcându-vă viața un pic mai abundentă.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Scorpion

Scorpionul trebuie să se abată de la a acționa în mod nesăbuit în această săptămână. Trebuie să vă își facă timp să se gândească la lucruri înainte de a ajunge la orice problemă. Nativii care sunt singuri, vor acorda o mai mare atenție persoanei pe care „li s-a pus pata” de ceva vreme. Însă cei care sunt deja într-o relație, ar trebui să acorde mai multă atenție sentimentelor pe care persoana de cuplu le are. Să creăm mai multe amintiri frumoase, făcând relația din ce în ce mai conectată cu realitatea.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Săgetător

Sagetatorul trebuie să găsească o modalitate de a se adapta activ la circumstanțele din jur, nu așteptați pentru totdeauna ca oamenii din jur să se răsfețe. Cu cât te adaptezi mai bine, cu atât este mai ușor să crești. Nativii care sunt singuri sunt sfătuiți de astre să-și urmeze cu îndrăzneală inima și să-și dea „undă verde” pentru a cunoaște pe cineva. O atitudine sinceră vă va ajuta să obțineți puncte în ochii celeilalte persoane. Dacă ați găsit cealaltă jumătate, nu ar trebui să petreceți timp într-un „război rece" cu partenerul. Dacă se întâmplă ceva, cei doi ar trebui să vorbească calm unul cu celălalt.

Citește și: Cele 4 zodii care vor avea parte de multă iubire în martie 2023. Ei sunt nativii care se îndrăgostesc luna aceasta

În ceea ce privește munca, Săgetătorul va trebui să muncească mai mult și să fie mai activ la locul de muncă. Doriți să obțineți realizări înalte, nu ar trebui să vă gândiți la timp liber, inactiv. Situația financiară nu s-a îmbunătățit, chiar dacă nu există pierderi, din fericire. Poate că și tu ai avut încredere în alții și ai investit orbește.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Capricorn

Horoscopul săptămânal spune că acest nativ zodiacal trebuie să acorde mai multă atenție pentru a avea diferite moduri de a acționa în diferite situații. Indiferent de situația cu care vă confruntați, nu trebuie să vă pierdeți calmul și să acționați cu nerăbdare. Persoanele singure au mai multe gânduri pozitive în ceea ce privesc întâlnirile. Uiți de lucrurile rele din trecut și îți deschizi inima către alții pentru a se apropia de tine. Cuplurile căsătorite se pot duce în vizită la părinți.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Vărsător

Horoscopul săptămanal indică faptul că Varsatorul este mai versatil. Păstrează întotdeauna o atitudine pozitivă pentru a face față tuturor lucrurilor, vei descoperi că totul devine mult mai simplu. Dacă sunteți singur, veți avea ocazia să întâlniți o persoană care vă place. Luați inițiativa de a vorbi și de a păstra legătura cu acea persoană, voi doi aveți șansa de a merge mai departe. Dacă ați găsit persoana potrivită, sunteți mai preocupat de gândurile și sentimentele sale. Ambele părți sunt din ce în ce mai aproape una de cealaltă.

Horoscop săptămânal 6 - 12 martie 2023 Pești

Peștii trebuie sa gaseasca rapid o directie de dezvoltare care este potrivita pentru ei în această săptamana, pentru că atunci eforturile lor vor fi semnificative și își vor atinge rapid obiectivele stabilite. Cei care sunt singuri, speră că vor întâlni pe cineva, în vreme ce, persoanele care sunt deja căsătorite sau într-o relație, se bucură din plin de atenție din partea partenerului. Finaciar, Peștii pot face mulți bani săptămâna aceasta și realizările îi vor face să creadă din ce în ce mai mult în ei.

Horoscop 6 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate... Horoscop 7 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x