Antena Căutare

Horoscop zilnic 17 martie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Horoscopul zilei de joi, 17 martie 2022, aduce vești pentru câțiva nativi. Conform previziunilor astrologice pentru azi, ziua nu va fi ușoară pentru câțiva nativi. Află horoscopul complet pentru cele 12 semne zodiacale pe a1.ro.

Horoscop zilnic 17 martie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Horoscop zilnic 17 martie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate | Profimedia

Horoscopul zilei de joi, 17 martie 2022, a pregătit numeroase vești importante venite din partea astrologilor. Urmează o zi cu sfaturi utile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic 17 martie 2022 pentru fiecare zodie în parte

Descoperă ce sfaturi aduc astrele pentru ziua de 17 martie 2022 și ce trebuie să faci în funcție de zodie ca să îți meargă bine.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre zodia Pești: trăsături și personalitate

Horoscop 17 martie 2022 Berbec

Ești la doar o zi distanță de Luna Plină în Fecioară și te poți simți amețit de tot ce ai de făcut. Cu Jupiter privind peste umăr, chiar și cea mai mică sarcină poate părea să aibă multe planuri care trebuie abordate. Aceasta este una dintre acele zile în care trebuie să faci lucrurile pas cu pas, spun astrele.

Horoscop 17 martie 2022 Taur

Luna Plină este aproape aici, iar pentru tine, acesta este momentul perfect pentru a-ți lăsa garda jos și a lăsa o parte din încăpățânarea pe care o purtați uneori să cadă pe margine. S-ar putea să nu-ți vezi întotdeauna rolul în chestiuni, dar dacă îți schimbi mantra din „Schimbă-le, să mă schimbi”, s-ar putea să reușești să fii fericit.

Horoscop 17 martie 2022 Gemeni

Nu trebuie mereu să ai lucrurile în ordine și să simți că fiecare lucru are locul și scopul lui. Cu o zi înainte de începerea lunii pline prin planificarea următorilor pași. Concentrarea asupra lucrurilor mici care se adună este un loc minunat pentru a începe.

Horoscop 17 martie 2022 Rac

Când energia Lunii Pline începe să-ți activeze sectorul de comunicare, devii o carte deschisă plină de informații și detalii. S-ar putea să fiți puțin prea vorbăreț astăzi, împărtășind dincolo de ceea ce este necesar. Încercați să folosiți discreția și buna judecată cu fiecare conversație din această săptămână.

Horoscop 17 martie 2022 Leu

Banii fac lumea să circule, dar contează și cum cheltuiți și cât de mult păstrați. Este posibil să aveți o mulțime de articole pe care doriți să le obțineți. Dar, fii cumpătat cu cheltuielile tale. Căutați oferte și verificați vânzările înainte de a apăsa butonul Cumpărați acum.

Horoscop 17 martie 2022 Fecioară

Este atât de bine când poți lucra la viața ta interioară și poți obține o creștere importantă sub centură. Cu Soarele în sectorul tău de iubire și Luna în semnul tău - chiar înainte de o Lună Plină în semnul tău, de asemenea, este timpul să țintești pentru claritate. Creați lista pe care ați spus că doriți și aveți nevoie pentru a vă prioritiza planurile viitoare.

Horoscop 17 martie 2022 Balanță

Este imposibil să renunți la amintiri când te agăți de ele ca și cum ar fi viața ta. Viitoarea Lună Plină vă poate supraîncărca conștientizarea durerii și suferinței pe care încă le porți în suflet. Este timpul să iertați, chiar dacă nu puteți uita, și să luați măsuri care vă permit să mergeți mai departe.

Horoscop 17 martie 2022 Scorpion

Prietenii sunt neprețuiți, dar există și momente în care trebuie să lași pe cineva să plece, astfel încât să poată face lucruri fără tine. Cercul tău de prietenie poate trece printr-o schimbare care este tristă, dar Jupiter trece cu vederea Luna Fecioarei în sectorul tău de prietenie și rețele, prezintă o schimbare încrezătoare în calea ta.

Horoscop 17 martie 2022 Săgetător

Cariera ta este pompată pentru lucruri bune. Așteaptă-te să-ți apară vești bune despre o oportunitate pe care poate nici nu vrei să o accepți. Lucrurile s-ar putea să nu funcționeze întotdeauna, dar poate fi o amintire plăcută că „încă o mai aveți”, știind că ați fost urmărit și căutat pentru un loc de muncă sau o mutare în carieră.

Horoscop 17 martie 2022 Capricorn

Toată lumea are păreri, iar atunci când simți nevoia să-ți exprimi pe a ta, este important să-ți amintești că uneori oamenii nu le vor auzi sau nu le vor primi bine pe ale tale. E bine să spui ce simți și să fii sincer, dar și să-i lași pe alții să facă la fel în egală măsură.

Horoscop 17 martie 2022 Vărsător

Cineva poate avea ceva important de spus și poate implica o surpriză la care nu te așteptai legată de secrete, tabuuri sau chiar de un proiect comun. Dacă percepi dezvăluirea ca un indicator al nevoii tale de a-ți auto-conserva banii și viitorul, este întotdeauna bine să iei lucrurile în scris.

Horoscop 17 martie 2022 Pești

Luna își petrece ziua în zodia Fecioarei, casa ta solară a angajamentelor. Este o zi importantă pentru dragoste și pentru a fi acolo pentru cei cărora îți pasă profund. Nu te abține când simți cu tărie să-ți împărtășești dorința de a fi acolo și de a-ți arăta dragostea.

Horoscop zilnic 16 martie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s... Horoscop zilnic 18 martie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x