Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie. Despărțire dureroasă pentru Berbeci. Săgetătorii încep să simtă fiorii unei noi iubiri

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie. Zodiacul dragostei aduce multe schimbări, pe plan sentimental, pentru toate zodiile. Berbecii trec printr-o perioadă dificilă, ce s-ar putea încheia cu o despărțire.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie. Zodiacul dragostei aduce multe schimbări, pe plan sentimental, pentru toate zodiile. Berbecii trec printr-o perioadă dificilă, ce s-ar putea încheia cu o despărțire.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia SCORPION

SCORPIONII se pot apropia de o persoană care să le devină un confident de nădejde. E mare lucru pentru aceşti nativi, ei neavând încredere în oricine.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia SĂGETĂTOR

SĂGETĂTORILOR le captează greu cineva interesul, însă atunci când se întâmplă. se ataşează repede de acea persoană. Asta e posibil să li se întâmple curând.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia CAPRICORN

Ziua şi buclucul pentru CAPRICORNI. Mai ales în dragoste. Pot relua o legătură tumultoasă din trecut, iar asta să îi ţină ca pe jar.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia VĂRSĂTOR

VĂRSĂTORII pot auzi o bârfă pe care abia o pot ţine pentru ei. Astrele îi sfătuiesc să facă asta, pentru că. nimic bun nu va ieşi dacă mărturisesc cuiva ce au auzit.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia PEȘTI

Este o zi favorabilă concluziilor şi planurilor de viitor pentru PEŞTI. Stau bine în ce priveşte relaţiile cu cei din jur, au scăpat de perioada conflictelor şi a tensiunilor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia BERBEC

Veşti deloc bune pentru BERBECI in plan sentimental. Putem vorbi chiar despre o despărţire. Li se recomandă să trateze totul cu calm.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia TAUR

TAURII parcă sunt pe baterii astăzi! Şi foarte nerăbdători să îşi termine treburile în timp util, pentru a se bucura de mai mult timp liber.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia GEMENI

GEMENILOR le-ar putea pica cu tronc o persoană cam nepotrivită. Un prieten sau. chiar partenerul cuiva apropiat.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia RAC

Nativii RAC pot suferi o decepţie în dragoste şi e musai să îşi găsească o activitate care să le ia gândul de la suferinţă.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia LEU

Foarte bine, pe de altă parte stau LEII astăzi! Relaţiile din viaţa lor încep să se îmbunătăţească, după ce şi-au dat seama că nu acordă suficient timp apropiaţilor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia FECIOARĂ

Un nou capitol ar putea începe în viaţa FECIOARELOR. Ar putea fi vorba de extreme pentru aceşti nativi. Fie pun capăt unei relaţii, fie se pot bucura de un nou început.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 octombrie -zodia BALANȚĂ

Pentru BALANŢE, planul familial începe să capete tot mai multă importanţă. Îşi doresc stabilitate şi linişte în plan emoţional, vor să elimine aventurile şi zbuciumul din viaţa lor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro