Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscop 7 ianuarie 2021. Taurii au parte de o zi romantică, află ce se întâmplă cu Racii

Astrele indică astăzi mai mult romantism și timp petrecut cu persoana iubită pentru multe dintre zodii.

Horoscopul zilei 7 ianuarie 2021. Taurii au parte de o zi romantică, află ce se întâmplă cu Racii

profimedia

Astăzi planeta Marte intră sub semnul zodiei Taur, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale lui 2021. Nu rata oportunitățile de a cunoaște persoane noi și de a te împrietenii, însă fii atent la persoanele din jurul tău. Nu toate au cele mai bune intenții.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Berbec

Dacă încă ești cu gândul la trecut, ai face bine să te detașezi și să mergi mai departe. Ai tendința de a îndepărta oamenii noi care apar în viața ta și asta îți poate afecta viața socială. E timpul să fii mai deschis și receptive și să te împrieteneși cu persoanele noi din viața ta, în loc să le respingi.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Taur

Astăzi te vei focusa mai mult pe relația ta de iubire, dar e posibil touși ca partenerul tău să nu răspundă la fel romantismului tău și să apară unele divergențe. Pe plan profesional, colegii și superiori vor aprecia efortul pe care l-ai depus. Astfel, te vei bucura și de roadele muncii tale.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Gemeni

Nu e cea mai bună zi a ta. Vei fi destul de copleșit și nu te vei putea cocentra la responsabilitățile pe care le ai. Încearcă să te organizezi cât mai eficient cu putință pentru a avea parte de succes pe plan profesional.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Rac

Sensibil din fire, astăzi îți va fi greu să îți exprimi sentimentele. Cu toate acestea, luna vine în ajutorul tău pentru că se îndreaptă către semnul tău, ajutându-te să stabilești noi legături cu cei din jur. Nu uita că ai nevoie și de timp cu tine însăți, având în vedere că în ultima vreme te-ai cam neglijat.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Leu

E posibil să existe tensiuni între tine și membrii familiei pentru că ei au așteptări mai mari de la tine. Va apărea dorința de schimbare deoarece luna se mută în a 12-a casă a Soarelui. De asemenea, planeta Jupiter indică faptul că un nou pretendent poate apărea și de data asta îi dai atenție.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Fecioară

A venit timpul să investești mai mult în tine, deși la începutul zilei vei avea parte de multe întâlniri și sarcini care trebuie îndeplinite pe loc. Încearcă să alungi stresul. Spre seară te vei bucura de compania persoanei iubite.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Balanță

Deși mereu încerci să îi ajuți pe toți cei apropiați, astăzi nu e momentul să faci pe super-eroul. Oboseala își pune amprenta și este indicat să te mai relaxezi. Acordă-ți mai mult timp și definitivează-ți țelul pentru a știi pe ce anume trebuie să te focusezi.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Scorpion

Persoanele dragi nu te sprijină atunci când le vorbești de noua ta relație. Probabil familia ta are nevoie de mai mult timp pentru a se obișnui. Cu toate astea, nu trebuie să îți pierzi speranța. La locul de muncă, vei avea o atitudine calmă, reușind să pui capăt conflictelor.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Săgetător

Luna va ajunge în curând în sectorul intimității iar acest lucru te face să fii mai vulnerabil și mai afectat de lucrurile care se petrec în jurul tău. Apar greutăți și în relația cu persoana iubită pentru că în ultima vreme nu ai mai avut timp pentru voi.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Capricorn

Te simți lipsit de energie din cauza unor probleme de sănătate și încă ești în proces de refacere. Ai nevoie de o dietă echilibrată și odihnă. Pe plan profesional, vei fi recompensat pentru efortul tău. În a doua parte a zilei te vei ocupa de sarcinile casnice. Relațiile cu cei din jur se vor îmbunătății pentru că Luna se îndreaptă spre sectorul partenriatelor.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Vărsător

Încearcă să fii mai optimist, chiar dacă e posibil să te confrunți cu unele dificultăți în cee ace privește viața ta amoroasă.

Horoscop 7 ianuarie 2021 Pești

La locul de muncă va fi nevoie să discuți cu superiorii tăi pentru a-ți rezolva nemulțumirile. Pe plan personal, vei interacționa cu oameni noi, având posibilitatea de a lega noi prietenii.

Recomandari