Tipuri de bărbați după care femeile aleargă. Află de la Lidia Fecioru de ce trebuie evitați

Lidia Fecioru susține că există cinci tipuri de bărbați după care femeile nu ar mai trebui să alerge. Este vorba despre cel macho, eroul, casnicul, tipul amuzant și tatăl singur.

Dacă primul nu mai are nevoie de nicio descriere, bărbatul erou este cel care le face pe doamne și domnișoare să se simtă protejate și în siguranță.

"Ei rămân fideli principiilor lor, iar în spatele acestora, femeile sunt ca după un zid.", explică Lidia Fecioru, care a continuat: "Ei îți păstrează locul care l-au consacrat, iar femeile aleargă după acești bărbați pentru că sunt foarte stabili și nu au nicio grijă în spatele lor".

Tipul casnic este cel care grijă de gospodărie și de copii, însă nu este capabil să-și întrețină familia. Este masculul modern, grijuliu, care duce geanta și în seama căruia poți lăsa toate reparațiile casei. Totuși, nu te aștepta să ia inițiativa pentru că te așteaptă doar dezamăgire.

Cum descrie Lidia Fecioru celelalte tipuri de bărbați după care femeile aleargă, află din videoclipul atașat.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri