Zile cu noroc și bani mulți pentru patru zodii din horoscop! Tu ești printre ele?

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, afli din horoscopul următor:

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, afli din horoscopul următor:

Berbec

Încep să apară acele oferte la care ați sperat atunci când v-ați înscris la un program de pregătire, de specializare ori poate că aceste oferte vin prin intermediul nor oameni pe care i-ați cunoscut cu ocazia unor activități de voluntariat.

Taur

Se poate să ajungeți acum în contact cu un specialist de marca ce va poate ajută să rezolvați o problema ce ține de sănătatea fizică sau poate că este chiar ceva care ține de suflet. Veți observă că sunt destui cei care v-au dus dorul ori care sunt alături de voi la greu.

Gemeni

Un plus de vizibilitate pentru voi acum; se pot anunță niște rezultate intermediare și ați avea motive de satisfacție, dar va veți gândi și la cei care v-au fost de ajutor într-un fel oarecare. O întâlnire captivantă pentru cei care nu au actualmente o relație.

Rac

Este vremea unor reparații sau pregătiri pentru sezonul rece; oricum locuibta este prioritatea voastră acum. Telefon de la cineva drag aflat departe de voi: își anunță poate intenția să ajungă prin locurile voastre cât de curând, poate are nevoie să îl găzduiți o noapte sau două.

Leu

Veți descoperi niște detalii pe care nu ar trebui să le neglijați într-o propunere de afaceri, oricât de mult v-ar presă partea cealaltă pentru un răspuns rapid. O perioada de neuitat pentru ei mai mici care au început școală sau grădiniță: leagă prietenii, se miră de tot ce află și învață.

Fecioara

Solicitări din toate părțile, iar vouă va place să fiți de folos; va trebui însă să nu va neglijați propria activitate și să evitați să ajungeți în criză de timp. Ar putea veni confirmări legate de calitatea muncii voastre ori de îndeplinirea unui barem.

Balanță

Începe o perioada grozavă pentru voi și se poate să recuperați întârzierile acumulate ori să depășiți un moment delicat. Chiar și sănătatea voastră are de câștigat acum, mai ales dacă va hotărâți să va schimbați întrucâtva preferințele culinare.

Scorpion

Inima bună, dispoziție excelență: gânduri mari legate de relația de cuplu, de închegarea unei familii dacă v-ați cunoscut îndeajuns. Pe de altă parte, ar fi un moment potrivit pentru un mic bilanț profesional sau în afaceri, să descoperiți eventuale restante.

Săgetător

Sunteți genul activ și independent, însă în această perioada șanse și oportunități par să vină mai degrabă prin mijlocirea unor prieteni, colegi sau cunoscuți. Și tocmai de aceea nu ar trebui să refuzați o invitație la o cafea, la un ceai sau la o aniversare.

Capricorn

Vești sau aranjamente pentru o întâlnire importantă legată de afaceri sau de poziția voastră profesională. Sunteți pregătiți pentru orice provocare în carieră, chiar și dacă trebuie să câștigați un concurs ori să treceți de o examinare.

Vărsător

Veți vedea că s-a ținut cont de cele spuse de voi la o întâlnire sau doar la un telefon: apar vești legate de o plata care trebuie să vi se facă sau chiar va treziți cu banii în cont. Se poate să fiți beneficiarul unui concurs de împrejurări, să va mirați de întorsătură unei situații.

Pești

Vești din adâncul vostru: veți simți potențialul unei relații ori poate găsiți ieșirea dintr-o situație delicată fără să rămâneți cu păreri de rău.

Sursa: Antena Stars

Ultimele știri