Zodiile de care NU trebuie să te îndrăgosteşti sub nicio formă. Își vor face viața un calvar și sufletul scrum

Eşti singur şi în căutarea sufletului pereche? Ai grijă pe cine pui ochii pentru că s-ar putea să te alegi cu inima frântă. Ele sunt zodiile care te pot face să suferi mai mukt decât ţi-ai fi imaginat. 

Eşti singur şi în căutarea sufletului pereche? Ai grijă pe cine pui ochii pentru că s-ar putea să te alegi cu inima frântă. Ele sunt zodiile care te pot face să suferi mai mukt decât ţi-ai fi imaginat.

1. Berbecii sunt firi impulsive, entuziaste şi îndrăzneţe. La începutul relaţiei au tendinţa de a se purta ca niste adolescenti, dar pot deveni egoiști, arţăgoși şi dominanți. Se plictisesc repede de partener.

2. Scorpionii sunt foarte imprevizibili şi plini de toane, si uneori sunt chiar neînţeleşi de către cei din jur. Partenerul va trebui să depună efort pentru a-l înţelege.

3. Capricornii adoră sa experimenteze cât mai mult. Iubesc libertatea şi schimbarea. La începutul relaţiei sunt foarte darnici cu partenerii, însă pe măsură ce timpul trece, Capricornii îşi pierd interesul.

4. Vărsătorii sunt printre cele mai infidele zodii. Nu vor sta lângă un partener care nu le înţelege nevoia de spațiu. Nu suportă să fie controlat. Vărsătorul este cel care domină.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri