Antena Căutare

(P) Înscrie-te la cursuri de navigație și asigură-ți plecarea pe mare! Cât durează și ce înveți?

În copilărie și chiar și ca adult, fiecare dintre noi a avut cel puțin un moment în care a visat să poată ”evada” pe mare, la cârma propriului vas. Acum, este și posibil! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la cursuri de navigație, să îți iei permisul de barca și apoi poți lăsa în spate țărmul și naviga în larg, explorându-ți visul devenit realitate.

În copilărie și chiar și ca adult, fiecare dintre noi a avut cel puțin un moment în care a visat să poată ”evada” pe mare, la cârma propriului vas

SetSail.ro organizează cursuri navigatie la cel mai înalt nivel, care-ți asigură necesarul de experiență și informații pentru a reuși să promovezi examenul pentru obținerea permisului de barcă.

Nu pune frână visurilor tale și lasă să sufle liber aerul în vele! Ridică ancora și eliberează-te de frici și prejudecăți! Acum e momentul să-ți îndeplinești visul de a naviga pe mare, liber, bucurându-te de razele soarelui, clinchetul cristalin al mării și albastrul infinit ce ți se așterne la orizont. Examenul pentru obținerea permisului de barcă nu trebuie să te sperie, ci, dimpotrivă, să te intrige.

Cum se obține permisul de barcă?

Obținerea permisului de barcă este similară cu obținerea permisului auto: urmezi cursurile de navigație, susții o probă practică în cadrul practicii școlare în prezența unui reprezentant al căpităniei, apoi un examen teoretic. Dacă la examenul teoretic ai răspuns corect la 22 de întrebări din totalul de 26, ai obținut permisul de barcă sau ”Certificatul internațional de conducător de ambarcațiune de agrement”, așa cum este denumit oficial de către Autoritatea Navală Română (ANR), subordonată Ministerului Transporturilor.

SetSail.ro oferă o gamă variată de cursuri de navigație pentru obținerea tuturor tipurilor de permis barcă. În cadrul cursurilor, vei avea oportunitatea de a studia și a te familiariza cu noțiuni precum nodurile marinărești, clasificarea parâmelor, accesorii de punte, ancore și lanțuri, dar și echipamentele ambarcațiunii – astfel, atunci cand vei absolvi cursurile, să fii pregătit să te aventurezi pe mare, la cârma ambarcațiunii tale personale sau, de ce nu, a uneia închiriate.

Pentru a avea permis de barcă, nu trebuie neapărat să ai barcă, căci poți închiria și astfel să-ți îndeplinești visul de a naviga accesibil și ușor.

Cât durează să termini aceste cursuri navigație?

În funcție de categoria de permis de barcă pe care dorești să o obții, poți opta pentru unul dintre tipurile de cursuri de navigație din oferta SetSail.ro. În funcție de categoria aleasă, programa cursurilor poate fi parcursă, într-o perioadă de la 3 - 4 zile până la 3 săptămâni.

În funcție de tipul de permis dorit – Dunăre/Deltă, Maritim, Motor sau Vele - pe parcursul cursurilor vei avea ocazia să te familiarizezi cu limbajul marinăresc, vei învăța noțiuni legate de construcția ambarcațiunii, marinărie, manevra navei cu motor și vele, motoare și instalații la bord, echipamente electronice, navigație, meteorologie, manevre de ieșire și de intrare în port, manevre în larg, ridicare și coborâre de velatura, prim ajutor, legislație, COLREG și RND etc.

În plus față de noțiunile practice și teoretice, înscrierea în cadrul SetSail.ro îți asigură accesul într-o comunitate de oameni cu totul și cu totul specială. În afara magiei indiscutabile a mării și a liniștii obținute în larg, vei avea oportunitatea de a cunoaște și experimenta un univers cu totul și cu totul nou, în care prietenia și camaraderia sunt definitorii.

În afara ofertei, vei deschide ușa unui univers în care vei putea lega prietenii sincere, ”asezonate” cu gust de aventură și cântec de pescăruși. Fie că vei alege să pleci în vacanță pe mare împreună cu prietenii și familia, fie că vei alege să te alături expedițiilor organizate în cadrul școlii de navigație SetSail.ro, vei descoperi o lume liberă care va întrece cu mult orice ți-ai imaginat și care îți va satisface pe deplin nevoia de aventură și libertate.

Intră pe site și consultă oferta completă de cursuri și oportunitățile pe care ți le pune la dispoziție școala de yachting SetSail.ro.

Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x