Căutare Live

Top cele mai sălbatice plaje din Grecia

Dacă ești în căutarea locurilor mai puțin aglomerate, a zonelor de coastă virgine sărutate de ape cristaline și mângâiate de vânturi, ideale pentru sporturi nautice sau pentru relaxare, atunci poți opta pentru un sejur în Grecia. Iată câteva locuri neatinse de modernitate unde să-ți petreci vacanța.

Vai, plaja flancată de palmieri

În extremitatea estică a insulei Creta se află una dintre cele mai superbe fâșii de nisip virgine, din Europa: plaja Vai. Este atât de frumoasă încât ai impresia că te afli undeva la capătul lumii, într-o țară exotică. Vai este înconjurată de o specie rară de palmieri, care îi dau un farmec aparte. Acest loc a fost descoperit de către hippioți prin anul 1960 și a devenit într-un timp extrem de scurt, favorita acestora.

Porto Timoni, peisaje fantastice

În cel mai pitoresc sat din Corfu, Afionas, se află o plajă lungă sălbatică care inspiră și șochează în același timp, prin peisajele unice. Porto Timoni Beach este compusă din mici pietricele gri, iar intrarea în apă este ceva mai abruptă, nefiind recomandată familiilor cu copii. Dacă îți place să înoți, vei găsi la mică distanță de mal, o grotă scufundată pe jumătate în apele de smarald ale Mării Egee.

Megali Petra, nisip alb și stânci argintii

Pe partea vestică a insulei Lefkada, se află una dintre cele mai spectaculoase plaje din Grecia. Megali Petra are mici pietricele albe și este îmbrățișată de apele turcoaz ale Mării Ionice. Pentru a ajunge aici trebuie să cobori câteva trepte sculptate în stâncă. De altfel, plaja a fost supranumită ”Piatra Mare”, datorită rocilor argintii care se găsesc atât pe plajă, cât și în mare.

Krifi Ammos, plaja ascunsă într-un golf cu ape cristal

Pe insula Skiathos, micul paradis care găzduiește mai bine de 69 de plaje, vei găsi un colț de pământ desprins din basme. Krifi Ammos este cel mai bine păstrat secret al insulei, supranumită Hidden Beach, ascunsă într-un golfuleț și înconjurată de o pădure de pini. Pentru a ajunge la aceasta ai nevoie de un ghid local.

Plaja Emplisi, paradisul pasionaților de snorkeling

Nu departe de localitatea Fiskardo, pe insula Kefalonia, se află o plajă mică, retrasă și foarte pitorească. Poți ajunge la ea după ce traversezi o pădure de pini pitici și chiparoși, fiind flancată de o stâncă înaltă. Nisipul fin auriu este scăldat de ape translucide ideale pentru practicarea sporturilor nautice.

De Mădălina Isar

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Oferte turistice Grecia

Sejur Creta

Hotel Dream Village 3*- de la 349 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. *Bonus- iti platim noi taxele de aeroport!

Sejur Corfu

Aparthotel Porto Marina 3*- de la 1 euro + 399 lei/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, asistenta turistica.

Sejur Lefkada

Hotel Nostos 2* - de la 119 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport autocar, asistenta turistica.

Sejur Skiathos

Vila Dimitris 2* - de la 49 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, asistenta turistica.

Sejur Kefalonia

Hotel Kalypso 2*+ - de la 99 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport autocar, asistenta turistica.

Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Ultimele știri