Antena Căutare

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, din plângăcioasa emisiunii a devenit o bombă sexy și pusă pe cucerit! S-a pozat doar în lenjerie intimă! Fanii: „Vino înapoi în Casă!”

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu” a  părăsit de curând emisiunea, spre dezamăgirea mai multor susținători care au apreciat-o pentru firea sa extrem de sensibilă.

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu” a părăsit de curând emisiunea, spre dezamăgirea mai multor susținători care au apreciat-o pentru firea sa extrem de sensibilă.

Nu mai este un secret că blonda cu ochii azurii a fost una dintre cele mai frumoase concurente ale actualului sezon al emisiunii. Deși emotivă și indecisă în Casa Mireselor, odată ieșită din show-ul matrimonial, tânăra a prins un curaj nebun.

Pe pagina de Facebook a concurentei a apărut o imagine mai mult decât sexy, în care Carmen apare doar în lenjerie intimă.

„Niciodata să nu te gandesti la trecut, la ce ai făcut sau ce ai spus! Ceea ce gandesti va fi intotdeauna bine, traieste cu intensitate maxima prezentul si viitorul!”, e descrierea imaginii hot.

Traumele trecutului o urmăresc

Carmen este o fată greu încercată de viață. Tânăra și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut, de la vârsta de doar trei ani, până acum. Și nu i-a fost deloc ușor. "Știu cum e să nu ai ce să mănânci, să dormi în parc", a povestit ea atunci.

La 19 ani, Carmen e decisă să o ia de la capăt!

Panică în casa "Mireasă pentru fiul meu! Paula Chirilă, foarte speriată: "Nu scapă nimeni cu viață din viața a... Moment de zile mari la "Mireasă pentru fiul meu"! Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Paulei Chirilă nu î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x