Antena Căutare

Ce s-a ales de cel mai iubit cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu”! Lavinia și Eduard sunt în culmea fericirii!

vinia și Eduard, foștii concurenți  de la "Mireasă pentru fiul meu" , sunt mai fericiți ca niciodată! Dragostea lor a continuat și în afara Casei Mireselor, iar peste jumătate de an ăși vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu și vor avea parte de o nuntă așa cum o visau!

Lavinia și Eduard, foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu" , sunt mai fericiți ca niciodată! Dragostea lor a continuat și în afara Casei Mireselor, iar peste jumătate de an ăși vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu și vor avea parte de o nuntă așa cum o visau!

Deși mai au încă timp, au reuşit să pună la punct detaliile cele mai importante pentru nuntă. Amorezii au stabilit deja data nunţii - 27 august 2017 și şi-au ales şi naşii care să le fie alături în cea mai importantă zi din viaţa lor, nişte prieteni apropiaţi, scrie Spy News.

Marele eveniment va avea loc la o biserică din Braşov, orașul în care a copilărit Edi.

Până atunci, cei doi nu mai contenesc cu declarațiile înflăcărate de dragoste. „Ești alinarea sufletului meu!”, a fost descrierea unei fotografii postate pe Facebook de Lavinia.

Tensiuni izvorâte din gelozie?! De ce se războiește Petru cu toți concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu”?... Cătălin, psihologul tuturor din Casa Mireselor, detalii incendiare: „E o chestiune delicată pe care nu o avem în vedere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x