Antena Căutare

Fanii, îngrijorați de starea Lilianei de la „Mireasă pentru fiul meu”! „Ești frumoasă, dar ai slăbit prea mult!”

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu",a slăbit foarte mult, iar noua ei siluetă i-a îngrijorat pe fani.  „Ești frumoasă, dar ai slăbit prea mult!”, i-au transmis admiratorii.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu",a slăbit foarte mult, iar noua ei siluetă i-a îngrijorat pe fani. „Ești frumoasă, dar ai slăbit prea mult!”, i-au transmis admiratorii.

Oare ce se întâmplă? Muncește prea mult sau decizia de a reveni la fostul iubit nu a fost una de bun augur? Tânăra s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu. În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit la care a decis să revină.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a slăbit considerabil, deși nu avea neaparat nevoie. Voi ce credeți: suferă Lili?

Edith, despre relația ei cu Geo: ”Lucrurile se întâmplă mai repede decât ne așteptam”... Mătușa Alinei de la "Mireasă pentru fiul meu" le-a sucit mințile băieților. Ți se pare cunoscută? Ei bine, La...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x