Antena Căutare

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu", prima fotografie cu Luțu, după ce s-au împăcat. Vă amintiți cum plângea că vrea să o omoare?

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu, și a postat prima poză cu ei în formula actuală. Tineri, frumoși, dar mai ales îndrăgostiți, cei doi par deciși să o ia de la capăt, chiar dacă în trecut, tânărul era violent, ba chiar ar fi încercat să-i ia viața brunetei.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu, și a postat prima poză cu ei în formula actuală. Tineri, frumoși, dar mai ales îndrăgostiți, cei doi par deciși să o ia de la capăt, chiar dacă în trecut, tânărul era violent, ba chiar ar fi încercat să-i ia viața brunetei.

În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre relația lor trecută, dar asta nu a împiedicat-o să revină în brațele lui după ce a ieșit din Casa Mireselor.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu tânărul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar apoi, Luțu a devenit extrem de violent cu femeia pe care o iubea. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Acum cei doi par mai fericiți ca oricând. Însă, până când?

Mirela Boureanu Vaida recunoaște că are motive serioase de îngrijorare: “Deja devin geloasă!”... Cea mai frumoasă „bătută moldovenească”! Îmbrăcată în costum național, Mirela Boureanu-Vaida cântă „Fata neichii!”. Fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x