Antena Căutare

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, tot adevărul despre Luțu, iubitul bătăuș: „Am bărbatul fustangiu!”. Reacția lui nu a întârziat să apară!

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", i-a dat o dedicație muzicală iubitului ei, Luțu, despre care a spus în trecut că a bătut-o atât de mult, încât era la un pas să o omoare.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", i-a dat o dedicație muzicală iubitului ei, Luțu, despre care a spus în trecut că a bătut-o atât de mult, încât era la un pas să o omoare.

Cu toate astea, fata l-a iertat, s-a întors la el, ba chiar pare să închidă ochii la multe alte păcate.

Cel puțin asta demonstrează piesa pe care i-a dedicat-o alesului ei. „Awww :)))))))) .....trebuie sa postez piesa asta :) Klaudelu Maidanezu”, a scris frumoasa brunetă pe Facebook. Melodia aleasă e un cânte de petrecere: KristiYana - „Am barbatul fustangiu”. Reacția lui nu a întârziat să apară! „Minți!”, i-a scris iubitul într-un comentariu.

Liliana s-a întors în brațele fostului iubit, Klaudelu Maidanezu, deși se vehicula că va reintra în Casa Mireselor pentru a mai da o șansă dragostei. În loc de emisiune, a ales iubirea lui Luțu.

Mirela Boureanu Vaida, fotografie de mii de Like-uri! Fanii au fost în delir: „Ne este dor să vă vedem la emisiune!”... A părăsit competita şi s-a pozat aşa. Imaginea cu Bebe care a uimit fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x