Antena Căutare

Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată așa! A renunțat la sprâncenele tatuate, machiajul strident și „cârnăciorii de casă”, feblețea ei culinară! Ce transformare!

Poate una dintre cele mai controversate concurente, Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” a atras multe antipatii în emisiune.

Poate una dintre cele mai controversate concurente, Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” a atras multe antipatii în emisiune.

Lorena a reușit să răstoarne Casa Mireselor cu fundul în sus! Și nu ne referim neaparat la dezordine, ci la tensiuni și certuri! Bănățeanca a atras multe critici din partea telespectatorilor show-ului matrimonial! Dar acum, pare un îngeraș!

A optat pentru un look mult mai natural și a încercat să imite machiajul profesional cu care a reușit să treacă de preselecții.

Tânăra care a iscat numai controverse din cauza faptului că-și accentuează sprâncenele într-un mod care nu o avantaja, e mai frumușică ca oricând acum! Mai mult, a renunțat ca carne și a adoptat un stil vegetarian.

Păreri?

Ce s-a ales de grăsunica Adelina, după ce a părăsit competiţia "Mireasă pentru fiul meu!" Fanii: „Ce-i cu tin... „Cătălin, ce băiat, simțim inima cum ne bate, visând la el, am uitat de toate!” Fetelor, vă era dor de el? Ce s-a ales d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x