Antena Căutare

Nuntă la „Mireasă pentru fiul meu”! Data e deja fixată: 27 mai 2017, la Sărata-Monteoru, într-un cadru de vis

După ce s-au căsătorit civil în mare finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul meu din luna august 2014, Mariana și Grigore se pregătesc acum să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

După ce s-au căsătorit civil în mare finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, Mariana și Grigore se pregătesc acum să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Foștii concurenți au făcut pasul cel mare în 2014, iar acum - în 2017 - își vor jura credință veșnică în fața Domnului.

În urmă cu câteva zile, Grigore le-a dat vestea cea mare prietenilor săi de pe Facebook: nunta lui și a Marianei va avea loc pe data de 27 mai 2017, la Sărata-Monteoru, județul Buzău.

Mariana are 25 de ani, este din Buzău, iar Grigore are 28 de ani și este din București. Cei doi tineri s-au cunoscut în casa Mireasă pentru fiul meu în luna septembrie 2013, la începutul celui de-al treilea sezon al emisiunii, iar după scurt timp, în data de 28 septembrie 2013, au format un cuplu.
Cei doi soți locuiesc în București și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată!

Toată lumea a râs de ea pentru că era plinuţă! Acum, Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" le dă tuturor o le... O nouă prezenţă feminină face furori în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Băieţii rămaşi fără pereche se îngrămă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x