Antena Căutare

Scandal monstru în Casa Mireselor! Ameţit bine de aburii alcoolului, Cristian s-a dezlănţuit la adresa lui Sergiu!

Mai vesel decât este recomandat, Cristian s-a dezlănţuit! Alcoolul dăunează grav sănătății, dar mai ales comportamentului.

Mai vesel decât este recomandat, Cristian s-a dezlănţuit! Alcoolul dăunează grav sănătății, dar mai ales comportamentului.

A băut peste măsura admisă și a uitat de regulile din Casa Mireselor! A fost la un pas să-l bată pe Sergiu dintr-un motiv banal. Ce se va întâmpla oare pe mai departe cu concurentul? Voi ce credeți?

Cristian are 27 de ani și vine din București. Se descrie ca fiind deștept, curajos și ambițios. Își dorește o față frumoasă și simpatică. A venit cu gândul să își întemeieze o familie și își dorește un copil.

A slăbit și acum vrea să arate tot! Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu", decolteu exagerat... Cristiana se pregătește să devină mamă. Fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” este în al noulea cer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x