Antena Căutare

Antonio si Marius de la Mireasa și-au spus vorbe grele înainte de a ajunge în ring. Cei doi foști concurenți vor lupta în curând

Antonio Anghel și Marius Budin au avut din nou un schimb de replici în mediul online. Cei doi umrează să intre în ring, dar au parte și de o „luptă” prin cuvinte.

Colaj cu Marius Budin și Antonio Anghel Galerie
Conflict de proporții între Marius Budin și Antonio Anghel de la Mireasa | Antena 1

Marius din sezonul 4 Mireasa l-a numit „încrezut” pe Antonio și l-a avertizat că s-a antrenat pentru meciul pe care îl vor avea în curând.

„Ce mă enervează cel mai tare sunt oamenii îngâmfați și încrezuți. De abia aștept să te văd și după meci, Antonio! O să fii foarte surprins! Ghinionul tău e ca am primit suficient timp ca să mă și antrenez, așa că pregătește-ți gurița că vin”, a spus Marius Budin, pe Instagram.

Citește și: Ce planuri au Maria și Antonio. Unde locuiesc foștii câștigători Mireasa în prezent. Ce a spus tânăra despre Amir, fiul ei

Cum i-a răspuns Antonio Anghel lui Marius Budin: „Ce mă enervează cel mai tare...”

Antonio a răspuns mesajului lui Marius, imitându-l:

„Ce mă enervează cel mai tare este că am gura ca o să casă de marcat. O să te văd după meci, Antonio cum îmi pui și mie gura la loc să pot să vorbesc normal. Ghinionul tău este că am avut timp 2 zile să postez un story. Așa că pregătește-te, că vreau să-mi rup gurița! De-aia pomenesc mereu de guriță!”, a spus Antonio.

Pe 15 februarie Marius Budin și Antonio Anghel vor intra în ring, într-o gală de MMA.

Citește și: Conflict de proporții între doi foști concurenți Mireasa. Antonio și Marius și-au spus vorbe grele și s-au provocat la luptă

De unde a pornit conflictul dintre Antonio și Marius. Ce a spus fostul câștigător al sezonului 7 Mireasa

Antonio l-a provocat pe Marius la un meci de MMA organizat, iar cuvintele acide nu au întârziat să apară. Atât pe Instagram, cât și în interviuri, Antonio și Marius au spus vorbe grele unul la adresa celuilalt.

„Am căutat adversari, dar cine a fost cu mine în show (n.r. sezonul 7 Mireasa) nu era niciunul potrivit. Am văzut alt băiat care a participat la emisiune cu 2 sezoane înainte. Se dădea cocoș că și el ar participa și am zis hai să facem. El a intrat pe pe live-ul meu. Eu l-am provocat, apoi el că-mi rupe gura, că nu știu ce-mi face, dar eu o să-i arăt în ring ce-i fac. Am un fizic destul de impresionant, mă bazez mult pe brațe, iar la sol nu cred că-mi face față.

Eu nu cred că-mi face față. Îl las să viseze. Am crezut că o să fie mai sportiv. M-a enervat replica cu îți rup gura. A zis că sunt foarte mare și victoria o să fie mai dulce. Eu îi spun că sunt foarte mare și e și foarte greu cu mine și cred că o să-i rup eu lui capul, nu el mie gura! Maria a zis că mă susține și dacă vin bătut, să nu mai vin acasă”, a spus Antonio într-un interviu pentru RXF gossip.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Antonio Anghel revine pe micile ecrane și dezvăluie „aura de om bun” a lui Cheloo

Cei doi au publicat mesaje pe rețelele sociale:

„Pe cine să bați tu? (...) Găsește-ți chirie că am auzit că o să te dea nevasta afară din casă, după ce o să pierzi meciul ăsta”, a spus Marius Budin, pe Instagram.

„Ce băiat ai fost, nu ai avut curajul să ieși afară (...) Poate în cușcă mai ai o șansă, pe stradă am mai multe meciuri decât gala RXF!”, a scris la rândul său Antonio pe Instagram.

Antonio este câștigătorul sezonului 7 Mireasa. Tânărul s-a căsătorit cu Maria și a plecat în Anglia cu soția sa, la scurt timp după finala sezonului în care au participat.

Marius este fost concurent al sezonului 4 Mireasa. Tânărul a participat și la Insula Iubirii alături de logodnica lui Ana Maria Măriuță. Cei doi au depus actele pentru căsătorie în sezonul 4 Mireasa, însă au decis să nu facă pasul cel mare în emisune.

Mireasa sezonul 9. După o discuție cu Laura, Valentin a cerut un date cu altă fată. Cum au reacționat tinerele... Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Primul pupic din noul sezon. Ce concurenți au făcut primul pas spre o relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x