Antena Căutare

Drama dintre Alex și Florentina de la Mireasa continuă. Ce i-a reproșat concurenta, cu lacrimi în glas

După mai multe zile tensionate, Alex și Florentina de la Mireasa au avut o discuție în care au încercat să dea de cap problemelor de până acum.

Relație dintre Alex și Florentina de la Mireasa e, în continuare, în impas. Deși cei doi au încercat să vorbească despre problemele lor aseară, dialogul nu a mers atât de bine pe care se aștepta Alex.

Votează-ți favoritele "Mireasa" aici și decide-le parcursul în show-ul matrimonial!

Alex și Florentina, discuții aprinse în casa "Mireasa"

“Am avut încredere în tine, Alex!” i-a reproșat Florentina în timpul discuției între 4 ochi, lacrimi în glas. “Alex, dacă tu n-ai încredere în mine, renunță! De ce nu renunți?”

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ștefania nu poate sta departe de Mihai. Ce i-a dezvăluit între patru ochi

Alex a continuat să o întrebe exact ce planuri are, pentru a putea lua o decizie privind viitorul relației lor.

“Atunci rămânem prieteni, dacă ți se pare greu,” a spus Florentina când Alex și-a exprimat îndoielile privind posibilitatea continuării relației lor în afara casei "Mireasa".

Întrebată ce s-ar putea întâmpla dacă ar intra o fata nouă in casa, pe care Alex s-ar putea s-o placă, Florentina a recunoscut: “Asta e! Pierderea mea, câștigul tău atunci! Eu nu vreau să te văd pe tine rău!”

Vezi momentul între Alex și Florentina, din casa “Mireasa”, în video-ul de sus.

A avut sau nu dreptate Ștefan? Ce s-a întâmplat între el și Florentina, înainte ca tânăra să formeze un cuplu cu Alex... Ștefania de la Mireasa nu poate sta departe de Mihai. Ce i-a dezvăluit între patru ochi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x