Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Ștefania de la Mireasa nu poate sta departe de Mihai. Ce i-a dezvăluit între patru ochi

Ștefania de la Mireasa continuă să fie indecisă privind relația cu Mihai, însă încearcă să găsească o soluție. Concurenta a discutat cu el între patru ochi, pentru a afla răspunsuri.

Emoțiile iar dau bătăi de cap concurenților în casa “Mireasa”. Deși Ștefania și Mihai continua să petreacă mult timp împreună, concurenta în continuare nu e decisă privind o relație cu el.

Votează-ți favoritele "Mireasa" aici și decide-le parcursul în show-ul matrimonial!

Pentru a face ordine în ideile sale, Ștefania a vrut să discute cu Mihai ce o neliniștește, sperând că el îi va oferi răspunsuri.

Ce au discutat Ștefania și Mihai în casa "Mireasa"

“M-am obișnuit cu tine, m-am obișnuit să-mi petrec timpul cu tine,” a declarat Ștefania, ce a recunoscut că e indecisă și că nu știe de ce tot spune nu unei relații cu Mihai.

“Ți-e frică că ar putea să-ți placă?” a întrebat-o Mihai.

Citește și: Drama dintre Alex și Florentina continuă. Ce i-a reproșat concurenta, cu lacrimi în glas

“Eu mă gândesc altfel - mi-e frică că ar putea să nu-mi placă,” i-a spus ea. “Nu e focul ăla așa mare, mă gândesc că, na, în momentul în care ies afară din casă, o să simt lipsa omului așa mult? Și am zis că nu.”

“Am decis să vorbesc cu el, să-i spun că sunt confuză,” a declarat Ștefania în cadrul galei “Mireasa”, când a fost întrebată de Simona ce se întâmplă cu Mihai. “Sunt tristă când nu-l văd și mă uit după el. Nu știu ce este.”

“Deși am spus nu în tot timpul acesta, mai mult am vrut să stau cu el,” a continuat ea.

Vezi momentul între Stefania și Mihai, din casa “Mireasa”, în video-ul de sus.

Video