Antena Căutare

Gabriela din sezonul 6 Mireasa, apariție adorabilă cu fiul ei, la câteva zile de la botez. Cum l-a surprins pe Tudor

Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un colaj de fotografii cu ea. În imagini apare și mâna fiului său proaspăt botezat.

Colaj cu Gabriela Galerie
Gabriela de la Mireasa a publicat o imagine cu fiul ei | Antena 1

În timpul sarcinii și după ce a născut Gabriela Pițigoiu a fost foarte discretă în privința vieții sale personale. Fosta soție a lui Valentin a publicat rar în online imagini sau informații depsre ea. După ce și-a botezat fiul, Gabriela a devenit mai activă pe rețelele sociale. Recent, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa s-a fotografiat alături de fiul său.

La începutul lunii noiembrie, Gabriela a publicat un colaj de fotografii în care apare zâmbitoare purtând o ținută călduroasă de toamnă și părul prins în două codițe. În una dintre imaginile publicate pe rețelele sociale de Gabriela, apare și mânuța lui Tudor Gabriel. Băiețelul poartă o brățară cu numele lui, iar mama sa îi atinge pumnul său cel mic cu degetele ei.

Cum s-a fotografiat Gabriela Pițigoi alături de fiul ei

În imaginilie publicate de Gabriela Pițigoiu pe contul său de Instagram se observă și abdomenul său, tânăra demonstrând că a revenit la formele de dinainte de sarcină.

Gabriela Pițigoiu l-a născut pe micuțul Tudor Gabriel în luna septembrie a anului 2023.

Botezul lui Tudor Gabriel a avut loc weekend-ul trecut.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Imaginea publicată de Valentin la scurt timp după botezul fiului său și al Gabrielei. Unde s-a pozat tânărul

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Mireasa, sezonul 5. Yana dă de înțeles că a făcut loc în viața sa unei alte prezențe masculine. Imaginea care a surprins... Mireasa sezonul 8. Mama lui Alex și-a spus părerea despre Andreea. Cum vede apropierea celor doi tineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x