Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Ce spune Bianca despre relația cu Mihai. Ce se întâmplă în aceste momente cu cei doi

Bianca și Mihai nu și-au oficializat iubirea în sezonul 2 la Mireasa, lucru care a stârnit multe controverse. La câteva zile de la Finală, Bianca vine cu lămuriri. Ce se întâmplă în aceste momente între ea și Mihai.

Bianca și Mihai Galerie
Bianca și Mihai, sezonul 2 Mireasa. | Antena 1/Mireasa

Sute de întrebări se află pe buzele celor care au susținut cuplul Bianca și Mihai. Mai ales după ce Bianca luat hotărârea de a nu pune bazele iubirii sale în fața camerelor de filmare, la Mireasa.

După acest eveniment, s-au creat zeci de controverse în jurul Biancăi, care a declarat în nenumărate rânduri că a făcut ceea ce a simțit că este cel mai bine în acel moment.

Mihai a ezitat și în cele din urmă a răspuns ”Da” când a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Bianca. De cealaltă parte, tânăra a avut nevoie de mai mult timp pentru a se decide.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Ce promisiuni și-au făcut Mihai și Bianca

Ea a spus ”Nu”, în ciuda încurajărilor care veneau din platou. Romanticul Mihai a declarat, în mai multe rânduri, că este prea devreme pentru o cerere în căsătorie. În ciuda acestui lucru, cei doi au depus actele pentru căsătorie, la Primăria Buftea, împreună cu restul cuplurilor din casa Mireasa 2020.

Ce se întâmplă acum între Bianca și Mihai, după ce nu s-au mai căsătorit

După ce sezonul 2 Mireasa a luat sfârșit, toată lumea s-a retras acasă, în sânul familiilor și a celor care îi iubesc cel mai mult. Fiecare cuplu are nevoie de un moment de respiro și timp dedicat propriilor nevoi.

Bianca a luat hătărârea de a face un Live pe contul său oficial de Facebook pentru a răspunde zecilor de mii de întrebări venite din partea fanilor, referitoare la posibila despărțire dintre ea și Mihai, dar și acuzațiilor care i se aduc Biancăi.

Citește și: Bianca refuză cererea în căsătorie a lui Mihai! Moment tensionat în emisiunea Mireasa

Întrebată fiind dacă s-a despărțit de Mihai, aceasta a răspuns: "Încă nu m-am despărțit de Mihai! Scuze, nu ne-am despărțit!", spune Bianca.

Chiar și după această lămurire, urmăritorii au continuat să întrebe dacă cei doi au decis să ia o pauză: "Nu este vorba de o pauză, este vorba despre timp petrecut cu familia și prietenii, ceea ce aveam amândoi nevoie. Avem nevoie să stăm puțin în mediul nostru în așa fel încât să ne dăm seama de mai multe lucruri", a adăugat Bianca, în Live-ul pe care l-a făcut pe contul său oficial de Facebook.

Aceasta a dat de înțeles că lucrurile dintre ea și Mihai sunt pe făgașul cel bun și că nu încape vorba de despărțire în acest moment, chiar dacă au decis să nu mai petreacă timp împreună pentru o perioadă. Bianca a mai declarat că nu a pretins niciun moment să câștige marele premiu deoarece "a intrat la jumătatea emisiunii", fiind cel mai proaspăt cuplu format din casa Mireasa.

De ce Bianca nu i-a făcut o declarație de dragoste lui Mihai: "Eram mai falsă decât un om fals"

Spre deosebire de restul concurenților, în Finala Mireasa sezon 2, cei doi au preferat să-și facă promisiuni și nu declarații. O altă controversă la care Bianca a ales să dea explicații: "Am preferat să fac promisiune că dacă făceam declarație eram mai falsă decât un om fals. Promisiunea e mai grea decât datoria", a spus Bianca, în Live-ul pe care l-a făcut pe contul său oficial de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată nașii Mădălinei și ai lui Radu. Proaspăta mireasă s-a fotografiat alături de părinții spirituali

Care este povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireas sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Lavinia și Eduard de la MPFM formează o familie frumoasă. Fetița lor a moștenit tot ce e mai frumos de la ei... Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Radu, viața de soț și soție în afara casei Mireasa. Cum își petrec timpul fericiții c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x