Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Adevăratul motiv pentru care Ștefania a intrat în casa Mireasa

Ștefania a discutat recent cu Andra și David despre adevăratul motiv pentru care au intrat în casa Mireasa. Aceasta a spus că Mihai este băiat bun, prea bun pentru ceea ce are ea nevoie.

Adevăratul motiv pentru care Ștefania a intrat în casa Mireasa Galerie
Concurenta a spus că ea a revenit în competiție pentru că mulți au crezut că ea este de vină pentru despărțirea de Mihai | Antena 1

În timp ce cuplurile profitau din plin de cele 48 de ore împreună, Ștefania și Claudia stăteau împreună și discutau despre situațiile din casă. Concurenta a spus că ea a revenit în competiție pentru că mulți au crezut că ea este de vină pentru despărțirea lor și luptă pentru a se apăra.

Ștefania: "Dacă Mihai lupta pentru mine, eu nu aș fi renunțat la el?"

Discuția a fost mutată în timpul emisiunii live, iar Mihai a spus că nu vede rostul discuțiilor de acum. Concurenta ține să spună că Mihai a fost cineva important în casa Mireasa pentru ea.

Cei doi pare că mai au multe lucruri de discutat. Ștefania spune că Mihai este un bărbat care nu a luptat suficient pentru ea, iar ea nu luptă singură într-o relație.

Despre relația dintre Bianca și Mihai Ștefania spune că cei doi nu se înțeleg foarte bine și că Mihai trage prea mult de această relație.

Bianca a declarat că nu este îndrăgostită de Mihai

Răsturnare de situație în casa Mireasa. Bianca a făcut o afirmație sinceră față de Mihai: "Nu sunt îndrăgostită acum."

Bianca și Mihai formează un cuplu de puțin timp, dar concurenta nu pare convinsă de relația cu bărbatul din casa Mireasa.

După ce au tot discutat despre relația lor, în gala din data de 6 februarie 2021, Bianca a spus cu adevărat ce simte. Concurenta a afirmat că nu este îndrăgostită în acest moment de Mihai și i-a spus acest lucru lui, în față, fără menajamente.

Întrebat în timpul galei ce a simțit când iubita sa a spus acest lucru, Mihai a declarat că apreciază sinceritatea Biancăi, dar că el este îndrăgostit de actuala sa parteneră.

Mireasa 2020, sezon 2. Jocul de domino, cel mai dificil joc? Pentru ce au luptat concurenții din casa Mireasa... Mireasa 2020, sezon 2. Cum au profitat cuplurile din casa Mireasa de cele 48 de ore împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x