Mireasa 2020, sezon 2. Bianca, declarații contradictorii despre relația cu Mihai

Bianca a avut declarații contradictorii în ceea ce privește relația ei cu Mihai

Bianca a avut mai multe declarații contradictorii în relația ei cu Mihai

Antena 1

Mihai a găsit încă o justificare pentru afirmațiile Biancăi. Concurenta spune că nu este îndrăgostită de Mihai, iar acest lucru l-a afirmat în gala de sâmbătă.

Mihai este perfect pentru mine. Este jumătatea care mie îmi lipsește, a fost declarație Biancăi de la confesional.

Aceasta spune că nu ste o fire extrem de romantică, dar că vrea să-i facă ceva lui Mihai. La confesional a afirmat că vrea să-și surprindă iubitul, dar în fața Andrei a spus că nu îi pregătește nicio supriză pentru Ziua Îndrăgostiților.

Deși are declarații contradictorii, Bianca a spus că nu mai ține minte discuția din casă. Discuția a fost reluată și în platoul emisiunii, iar Bianca a recunoscut că s-a contrazis.

Adevăratul motiv pentru care Ștefania a intrat în casa Mireasa

Ștefania a discutat recent cu Andra și David despre adevăratul motiv pentru care au intrat în casa Mireasa. Aceasta a spus că Mihai este băiat bun, prea bun pentru ceea ce are ea nevoie.

În timp ce cuplurile profitau din plin de cele 48 de ore împreună, Ștefania și Claudia stăteau împreună și discutau despre situațiile din casă. Concurenta a spus că ea a revenit în competiție pentru că mulți au crezut că ea este de vină pentru despărțirea lor și luptă pentru a se apăra.

Cei doi pare că mai au multe lucruri de discutat. Ștefania spune că Mihai este un bărbat care nu a luptat suficient pentru ea, iar ea nu luptă singură într-o relație.

Ultimele știri