Mireasa 2020, sezon 2. Cum au profitat cuplurile din casa Mireasa de cele 48 de ore împreună

Bianca și Mihai, Andra și David, Mădălina și Radu au câștigat la jocul lui Dima 48 de ore împreună.

Ce s-a întâmplat în cupluri în cele 48 de ore după jocul lui Dima

Antena 1

În cazul Biancăi și al lui Mihai, lucrurile sunt cât se poate de simple. Cei doi s-au certat mai mereu, au discutat în contradictoriu și nu s-au bucurat așa cum ar fi trebuit de cele 48 de ore împreună.

Andra și David au profitat din plin de momentele împreună. Sentimentele sunt extrem de puternice între cei doi și cu greu au putut să-și țină sub control trăirile. Pentru cei doi premiul de la jocul lui Dima a fost unul foarte bun. S-au comportat ca și când ar fi împreună și le-a plăcut foarte mult.

Mădălina și Radu au profitat și ei din plin de cele două nopți împreună și s-au bucurat unul de celălalt. Au discutat, s-au sărutat și s-au îmbrățișat tot timpul. Radu abia s-a abținut să nu își pipăie iubita peste tot, mai ales că Mădălina a ales să poarte niște pijamale extrem de sexy.

Pentru Andreea și Alexandru a fost însă cel mai dificil. Ei au stat despărțiți și în cele 48 de ore au plâns foarte mult, au fost triști și nu au mâncat aproape deloc.

La proba individuală, Mădălina a câștigat și a primit o amuletă pe care o poate folosi în următoarele 2 gale.

Ștefania a câștigat săptămâna trecută amuleta

Ștefania a câștigat săptămâna trecută amuleta, dar a folosit-o în gala din data de 6 februarie 2021 când a salvat-o pe Claudia de la eliminare. Deși Claudia a spus că nu dorește să fie salvată, Ștefania a motivat că nu o face din milă, ci pentru că este de atâta timp în competiție și merită să fie în tabloul din marea finală.

Radu a avut și el o amuletă și a ales atunci să-l salveze pe Radu.

Ultimele știri