Antena Căutare

Mireasa 2021: Prima reacție a Adelinei după dansul lui Alin cu animatoarea. Ce mesaj i-a transmis iubita sa din afara competiției

Alin a dansat sâmbătă seara, la o petrecere, cu o animatoare, imediat după ce Adelina a părăsit competiția Mireasa. Imaginile au putut fi văzute pe AntenaPlay, iar aceasta a reacționat imediat.

Adelina și Alin Galerie
Adelina și Alin | Instagram și Mireasa

Publicul a votat în intens săptămân trecută, iar Gala din 29 mai a venit cu o eliminare în rândul fetelor. Adelina a părăsit competiția Mireasa.

Înainte de a pleca, Simona Gheorghe le-a oferit Adelinei și lui Alin șansa de a mai dansa pentru ultima oara împreună în casa Mireasa: "Numai de dans nu îmi arde mie acum!", a spus Alin, vizibil afectat de plecarea iubitei sale din competiție.

Se pare însă că, spre seară, cheful de dans i-a revenit și asta pentru că Alin a dansat cu o dansatoare profesionistă. Imaginile au putut fi văzute pe AntenaPlay, acolo unde concurenții sunt filmați zi de zi și seară de seară.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 29 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

După gestul său, Alin ar fi fost critcat în mediul online, iar Adelina a avut o reacție vizavi de cuvintele rele care i s-au adresat iubitului ei: "Vă rog din suflet să nu îl mai judecați și blamați pe Alin pentru petrecerea de sîmbătă seara! Nu a făcut nimic deplasat, a fost un simplu dans cu o animatoare. Asta nu dovedește că nu m-ar iubi sau că nu ar suferi din cauza eliminării mele. Știu prea bine că în sinea lui se consumă și îl doare, dar nu o arată. Fiți puțin mai raționali și nu mai trageți concluzii pripite", a scris Adelina pe InstaStory.

De asemenea, după ce a iețit din casa Mireasa, Adelina a postat un mesaj emoționant pentru Alin, în mediul online: "Cel mai drag suflet! Deja mi-e dor de tine...". Fosta concurentă a postat și o fotografie în care apare îmbrățișată cu iubitul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adelina a fost eliminată în Gala din 29 mai 2021

Eliminarea Adelinei din competiția Mireasa a afectat-o și pe Maria. Aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns.

Publicul a avut la dispoziție o săptămână să se decidă ce concurent o să părăsească casa Mireasa în gala din 29 mai 2021. S-a votat intens, iar decizia a fost luată. Emoțiile și teama celor patru concurenți s-au resimțit în platoul emisiunii, iar colegii au stat cu sufletul la gură să afle cine o să plece în această săptămână.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Adelina crede că Alin nu are sentimente pentru ea

Înainte de a da verdictul final, Simona Gherghe a anunțat Mama, Băiatul și Fata Săptămânii, iar apoi a început cu concurentul care se salvează în această sâmbătă.

Alin a fost pe locul patru și a rămas în competiție, pe locul trei rămâne Radu, iar pe locul doi la voturile publicului a fost Alina. Adelina fiind cea care părăsește casa Mireasa în gala din 29 mai 2021.

Alin a fost votat în proporție de 0,84% voturi. Radu a fost votat în proporție de 8,91%. Alina a fost votată în proporțe de 43,95%, iar Adelina a fost votată în proporție de 46,28%.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce fată a fost eliminată în Gala din 29 mai... Mireasa 2021, sezonul 3. Eliminarea Adelinei nu a fost o surpriză. Doamna Daniela a spus tot ceea ce simte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x