Mireasa 2021, sezon 3. Povestea lui Valentin, o lecție. Este seminevăzător, dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze visurile

Valentin, nepotul doamnei Ioana, de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață care poate fi o lecție pentru multe persoane.

Valentin, nepotul doamnei Ioana, de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață care poate fi o lecție pentru multe persoane

Antena 1

Încă de la o vârstă fragedă, tânărul a fost diagnosticat cu o afecțiune care l-a lăsat aproape fără vedere.

”A fost o lovitură zdrobitoare pentru mama”, a spus el înainte să-și spună povestea.

Cea care a observat că are probleme în a se orienta a fost cea care i-a dat viață. Valentin avea doar câțiva anișori la acel moment.

”Mama a văzut că am dificultăți în a mă orienta în întuneric. În acest moment văd între 2-10%. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să intru într-o gaură neagră. Am fost momentul în care am considerat că sunt o ciudățenie. După ceva timp de luptă interioară, a venit un prieten care mi-a spus că atitudinea este totul.”, a povestit tânărul.

Citește și: Care este numele real al lui Gp Blaze, noul concurent

Cel mai mare dezavantaj, conform lui Valentin, este că depinde de cineva. Cu toate acestea, afecțiunea nu i-a afectat viața sentimentală. ”Sunt niște lucruri dincolo de ochi care vă scapă...”, a mai susținut el.

Întrebat despre scopul pentru care s-a înscris în show-ul matrimonial ”Mireasa” sezon 3, Valentin a dat un răspuns care a înduioșat fetele prezente în platou.

”Îmi doresc foarte mult aceea poveste. Câteodată ai 1 din 1000 de șanse să găsești acel adevăr de dincolo de cuvinte. Universul mi-a spus acum: acesta este momentul.”, a explicat Valentin.

Citește și: Mamele, suprinse de fii lor de 8 Martie. Ce cadouri speciale au realizat aceștia

Cine este Valentin de la Mireasa sezon 3

Valentin se consideră un cercetător vremelnic al vieții, acesta e motivul pentru care este de meserie actor. Îi place să călătorească. A ajuns cel mai departe în SUA. Dacă nu era pandemia, acum era în ASIA.

Citește și: Cum arată copiii Erminei si ce a spus despre Ionuț, nepotul pentru care a intrat în emisiune

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Ultimele știri