Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina și-a pus sufletul pe tavă! Ce decizie a luat Alin în privința logodnei

Adelina a revenit în casa Mireasa pentru a trăi cele mai frumoase momente alături de Alin, însă în "mâinile" acestuia stă cea mai importantă decizie.

Adelina și Alin Galerie
Adelina a revenit în casa Mireasa pentru a trăi cele mai frumoase momente alături de Alin, însă acesta trebuie să ia o decizie importantă. | Antena 1

Adelina a încercat să îl convingă pe Alin să rămână alături de el în casa Mireasa în toată această săptămână. Concurenta a avut 10 zile la dispoziție să schimbe situația dintre ea și doamna Daniela, însă nu a reușit să lege o relație mai specială cu mama lui Alin.

Concurenta i-a cerut lui Alin să accepte logodna, nu să o ceară în căsătorie în Gala din 26 iunie 2021, însă băiatul nu dă semne că și-ar dori acest lucru. Aceasta consideră că iubitul ei nu își dorește ca ea să fie lângă el și că sacrificiile ei au fost în zadar, iar incertitudinile au început să apară în sufletul ei.

"Ti-am cerut doar să accepți logodna", a spus ea în penultima zi în casă.

Adelina a vărsat în această săptămână lacrimi amare, însă băiatul a știut cum să o liniștească de fiecare dată. Alin a avut și o discuție neașteptată cu băieții din casă în lipsa iubitei sale.

Fiul doamnei Daniela nu își dorește să o ceară în căsătorie pe Adelina și nu simte că este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Acesta a mărturisit că gelozia și comportamentul Adelinei reprezintă un impediment în relația lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Adelina, în lacrimi după gestul lui Alin de a face puzzle cu altă fată. Tânăra mai are o zi în casa Mireasa

În Gala din 26 iunie, Adelina a ținut neapărat să își spună sentimentele față de iubitul ei și să îi mărturisească că discuția cu băieții au deranjat-o.

"Tot ce vreau să-ți spun este că niciodată n-am avut intenții rele cu tine și nici nu o să am. Cuvintele ce s-au spus mai devreme sunt foarte dureroase, pentru că nu am greșit nimănui. Adu-ți aminte cum am început noi relația asta și toate lucrurile prin care am trecut împreună. M-am întors în casă pentru tine! Pentru a fi lângă persoana pe care o iubesc. Știi foarte bine, am avut și aseară discuția asta, sufletul meu și-a permis să investească sentimente într-o relație", a spus ea.

Alin a luat o decizie importantă și a dezvăluit faptul că nu își dorește să se căsătorească în casa Mireasa și că nu este momentul potrivit pentru o logodnă.

Adelina, în lacrimi după gestul lui Alin de a face puzzle cu altă fată

Un puzzle aparent nevinovat avea să fie motivul unei crize în dragoste. Adelina nu a mai suportat să vadă cum Alin face un puzzle împreună cu Cosmina.

Aceasta simte că iubitul său nu vede lina dintre ei și se duce mereu cu intenția către o altă femeie, aparent, fără să își dea seama. Alin o acuză de gelozie, Adelina simte că a ajuns la capătul puterilor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Alin i-a mărturisit doamnei Daniela ce va face în legătură cu logodna

"Am îndrăznit efectiv să-i spun că nu mi se pare ok să primească puzzle cu altă fată și s-a supărat pe mine. După o zi în care am fost super ok și în care am încercat să fac totul ok", spune Adelina.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a decis publicul în privința doamnei Victoria! Părăsește sau nu casa Mireasa în Gala din 26 ... Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 26 iunie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x