Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a discutat Adelina cu mama sa la telefon. Lacrimile au curs șiroi pe obrazul concurentei

Mama Adelinei a sunat în redacția emisiunii Mireasa și a rugat-o insistent pe concurentă să plece acasă cu orice preț pentru a fi prezentă la această dramă din familie.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a discutat Adelina cu mama sa la telefon. Lacrimile au curs șiroi pe obrazul concurentei Galerie
Pierderea suferită a făcut-o pe Adelina să plece acasă | Antena 1

Femeia care i-a dat viață a rugat-o să facă orice ca să plece acasă, chiar dacă e nevoie să sară gardul, să trimită un avocat. Acest lucru nu a fost necesar, staff-ul emisiunii a fost de acord ca Adelina să plece, dată fiind suferința din familia sa.

Ce a discutat Adelina cu mama sa la telefon

"Te rog să sari gardul ca să mă ai în viață."

Pierderea suferită a făcut-o pe Adelina să plece acasă, să fie lângă familia sa și a spus că nu are cum să meargă mai departe în competiție știind că părinții ei nu sunt bine. Cel care i-a fost alături în acele clipe este Seba, iubitul ei. Acesta i-a dat sfaturi prețioase și a încurajat-o să fie puternică.

Adelina s-a gândit mult la verișoarele ei și la suferința lor și a spus că o doare suferința lor nespus de mult. Concurenta a mai spus că a venit în competiție crezând că totul se va rezolva cu bine acasă.

Decizia de a părăsi casa i-a fost comunicată Adelinei în emisiunea Mireasa, Capriciile iubirii, de către Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea i-a adresat condoleanțe, însă concurenta nu a găsit puterea să discute despre acest subiect. Cu lacrimi în ochi, ea a decis să nu vorbească despre ceea ce se întâmplă în familia sa și a spus clar și răspicat că are nevoie să plece din competiție pentru a le fi alături celor dragi ei.

Situația excepțională a fost tratată cu diplomație de către Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a anunțat-o pe concurentă că poate pleca acasă azi și că nu se știe dacă mai poate reveni în competiție, ca să-și ducă mai departe relația cu Sebastian.

Doliul din familia Adelinei a curmat parcursul competițional al concurentei.

Mama lui Seba a intrat în competiție

Mama lui Seba a intrat aseară în casa Mireasa, dar întâlnirea cu Gabi nu a fost una tocmai plăcută.

Când doamna Gabi a mers la doamna Margareta să îi ureze bun venit, mama lui Seba a rugat-o pe confidentă să păstreze distanța. Mama lui Seba i-a spus că vor discuta și că o vor face în competiție, deși Gabi a rugat-o să aibă o conversație acasă.

Doamna Margareta i-a spus că ea a fost cea care a trimis-o în emisiune, iar doamna Gabi și-a bătut joc de copilul ei. De asemenea, mama lui Seba a fost deranjată de speculațiile cu privire la relația dintre Seba și doamna Gabi și a spus că nu este nimic între ei.

Mireasa sezon 4, 20 noiembrie 2021. Vot surpriză în casa Mireasa. Ce cuplu a intrat în cursa de eliminare... Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina, fosta concurentă de la Mireasa, declarație de dragoste pentru Alin. Ce poză a publicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x