Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Lucian, noi detalii despre presupusa legătură cu Giovana: ”Are o cicatrice”

Lucian, tânărul care susține că a avut o aventură cu Giovana, la câteva ore după ce aceasta ar fi fost intimă cu prietenul lui, a încercat să clarifice lucrurile.

sese si giovana de la mireasa sezon 5 in platoul capriciile iubirii Galerie
Lucian, tânărul care susține că a avut o aventură cu Giovana, la câteva ore după ce aceasta ar fi fost intimă cu prietenul lui, a încercat să clarifice lucrurile. | Antena 1

El susține că Giovana are o cicatrice pe care nu o poate vedea oricine, însă fata susține că e vorba despre mai mult. Ea continuă să nege orice legătură amoroasă cu Lucian, însă confirmă că a avut o aventură cu prietenul lui.

”Am un detaliu, dar înainte, mă repet, nu am nimic cu Giovana. Ne știm doar dintr-o conjunctură. Am o întrebare pentru Giovana, să-mi confirme sau să nu-mi confirme. Din păcate, nu mai știu zona, e de un an de zile povestea... sunt ferm convins și 100% sigur că undeva în jurul coapsei sau pe spate sau pe picior, nu mai știu exact zona, are o cicatrice.

”Da, am multe cicatrici pe corp. Asta puteați să vorbiți voi doi, între prieteni, și să-ți spună, pur și simplu, unde am și...”, a replicat Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Lucian a sunat după dezvăluirile surorii despre Giovana. Ce e adevărat și ce nu

Sese, enervat de cele spuse de Lucian

Lucian a spus că nu e ceva picanterie ca să vorbească asta cu un bărbat. ”Din moment ce vii să spui asemenea chestii, mă gândesc că vorbiți și între voi băieții, ce ați făcut, ce nu ați făcut.”, a mai spus Giovana.

Când Lucian a zis că el nu-i spune unui băiat ”ce cicatrice are Giovana pe corp”, Sese a sărit să o apere pe iubita lui. ”Nu, dar îi zici surorii tale, de bărbat ce ești tu. Te dai mare că ai făcut sex cu o fată. Dacă au apărut aici, ai vrut să te dai mare... cu ce?! cu ce fel de bărbat ești tu?! Și tipul ăsta... pe mine mă cheamă Sese.”, a zis iubitul fetei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Familia lui Sese, reacție după acuzațiile aduse Giovanei. Ce a zis sora lui

El a povestit că i-a mărturisit surorii sale că el și Giovana au avut o aventură. Ulterior, pe grupuri au apărut informații despre o eventuală relație a lui cu Giovana și sora lui ar fi folosit un print screen al conversației lor.

”Nu a fost cu detalii, cu picanterii, nebunii, cum își poate imagina altcineva. De acolo s-au preluat mai departe”, a mai adăugat el.

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara spune că Sebastian a avut un comportament neadecvat față de ea. Ce spune el... Mesajul Simonei Gherghe pentru telespectatorii care au urmărit timp de doi ani show-ul Mireasa. Ce a transmis prezentato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x