Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a revăzut comportamentul Sabrinei față de el

În timp ce Giovana și Sese nu puteau sta fără să se atingă, Alina și Valentin făceau schimb de îmbrățișări. Nu la fel stăteau lucrurile și în dormitorul în care Sabrina și Perneș dormeau.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
În timp ce Giovana și Sese nu puteau sta fără să se atingă, Alina și Valentin făceau schimb de îmbrățișări. Nu la fel stăteau lucrurile și în dormitorul în care Sabrina și Perneș dormeau. | Antena 1

În ciuda încercărilor lui de a se apropia de logodnică, fata părea să fie incomodată de afecțiunea pe care Perneș voia să o ofere.

Băiatul a urmărit imaginile și s-a schimbat la față când a observat cât de diferită este dinamica perechii lui față de celelalte din casa Mireasa. În primul dormitor, Giovana stătea lipită de Sese și nu ezita să îl atingă în părțile intime. Chimia și atracția dintre ei este vizibilă și nu mai e un secret că tânăra este mai dezinvoltă față de celelalte concurente.

În dormitorul Alinei și al lui Valentin, fata îl alinta și era recomensată cu îmbrățișări. Fără prea multe cuvinte, cei doi se bucurau de faptul că sunt împreună.

În cel de al treilea dormitor, distanța dintre Sabrina și Perneș era considerabilă. Fiecare în patul său, cei doi nici nu se atingeau. Băiatul a făcut primul pas, însă a fost respins de concurentă.

”Dă-te mai încolo, te rog.”, i-a zis ea după ce a îmbrățișat-o. Apropierea lui Perneș față de Sabrina nu a fost întâmpinată cu bucurie de fată pentru că seara lor a continuat în aceeași manieră.

Tânărul a făcut mai multe încercări de a se apropia de femeia iubită, însă din partea cealaltă nu a venit nimic.

Perneș, dezamăgit de imaginile văzute

Perneș s-a lăsat pe spate și s-a schimbat la față când a văzut diferențele dintre cele trei cupluri. Sabrina, însă, a zâmbit și s-a amuzat de imagini.

”Perneș mi-a rupt sufletul când am văzut cum se apropia el ușor, așa. Să-l iei și tu data viitoare”, a zis ironic Ion. ”Dormeam acolo, eu știu ce făceam. Să nu mă mai supere înainte de somn și îl iau.”, a afirmat Sabrina.

Atunci, Perneș, vizibil deranjat, a spus: ”Să nu mai faci figuri. Altfel o să dormi singură.” Mai multe detalii în materialul video.

Mireasa sezon 2. Cum arată Andreea cu burtică. Fosta concurentă este însărcinată și mai frumoasă ca niciodată... Mireasa 2022, sezon 5. Ce a apărut pe profilul Yanei după ce l-a revăzut pe Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x