Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Ion Șaulescu, replici dure. Cum explică tânăra pozele văzute de Sese în telefonul ei

Giovana și Ion Șaluescu au avut parte de câteva replici dure în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, după ce concurenta a explicat motivul pentru care mai păstrează pozele cu conținut explicit în telefonul său. De asemenea, tânăra a dezvăluit ce relație avea cu bărbatul alături de care Sese a văzut-o în filmulețe, la task-ul telefoanelor.

Colaj cu Giovana și Ion Șaulescu Galerie
Giovana și Ion Șaluescu au avut parte de câteva replici dure în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, după ce concurenta a explicat motivul pentru care mai păstrează pozele cu conținut explicit în telefonul său | Antena 1

Sese și Giovana au avut șansa de a se uita unul în telefonul celuilalt în cadrul unui task. În urma imaginilor văzute în mobilul partenerei sale, concurentul nu s-a putut abține să nu-i facă câteva reproșuri care au dus la o ceartă de zile mari între ei.

Tânăra a descoperit în telefonul logodnicului său câteva poze și filmulețe care au nemulțumit-o. În același timp, Sese a văzut câteva materiale cu conținut explicit care l-au lăsat cu gura căscată și l-au făcut să-i adreseze mai multe întrebări Giovanei. Se pare că aceasta apărea în mai multe imagini alături de un bărbat despre care îi mai vorbise concurentului, în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sese, reacție necontrolată în timp ce se certa cu Giovana. Fata a țipat să o lase în pace

Tânărul și-a stăpânit cu greu emoțiile în timp ce se uita în telefonul logodnicei sale. Deși părea că au situația sub control, lucrurile au degenerat la finalul task-ului, atunci când Giovana a început să ridice ton la Sese și să-i arunce cuvinte grele.

Concurentul a încercat să își calmeze iubita prin câțiva pupici, însă nu a reușit. Tânăra a izbucnit în lacrimi atunci când logodnicul său i-a făcut observații în privința videoclipurilor și imaginilor pe care le deține pe mobil.

Giovana, dezvăluirile care l-au făcut pe Ion Șaulescu să râdă la Mireasa - Capriciile Iubirii

După task-ul telefoanelor, Sese și Giovana au fost invitați la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, pentru a discuta subiectul care a generat o ceartă destul de serioasă între ei.

Concurentul s-a declarat supărat pe faptul că logodnica sa a tot susținut în nenumărate rânduri că nu vrea să șteargă materialele din telefonul său cu foștii iubiți, lucru care l-a făcut pe Ion Șaulescu să intervină cu o serie de întrebări.

Tot în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, Giovana a decis să lămurească telespectatorii. Tânăra a dezvăluit că nu a avut niciodată o relație cu bărbatul despre care Sese vorbește, ci au fost prieteni cu beneficii.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, între iubire și răfuială. Tânăra s-a certat la cuțite cu doamna Dana

„Am fost prieteni cu beneficii, am și discutat despre asta. (...) Nu mă mai interesează”, a spus concurenta.

„Păi da, dar înțeleg că i-ai cerut o cremă la cameră”, a fost replica Gabrielei Cristea.

Răspunsul Giovanei nu a întârziat să apară: „Păi da, și care este problema? Nu ne mai întâlnim și gata, e simplu.”

În discuția celor două a intervenit și Ion Șaulescu, care nu s-a putut abține din a comenta situația în care se află iubita lui Sese.

„Să întrerupi deodată o prietenie atât de bună, poate să supără el”, a fost replica care a deranjat-o pe Giovana. Concurenta nu a rămas indiferentă și i-a aruncat tânărului câteva cuvinte dure.

„Auzi, dacă ai chef de miștouri, chiar nu-mi pasă. (...) Eu văd că ai pentru că ai și râs”, i-a transmis tânăra.

„Păi e de râs toată situația”, a mai răspuns Ion Șaulescu.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții înainte de task-ul telefonului. Ce îngrijorări are concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x