Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a reacționat și a țipat la Nora. Ce a avut să-i reproșeze

Leo a fost deranjat de faptul că Nora, din cauza faptului că nu mai vrea să dea detalii despre trecutul ei, pare că îl minte și nu vrea să fie pus într-o astfel de situație.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a reacționat și a țipat la Nora. Ce a avut să-i reproșeze Galerie
Leo a reacționat și a țipat la Nora | Antena 1

După ce aseară la Miresa Capriciile iubirii s-a discutat de unde a avut Nora bani să ajute un ONG pentru animale, Leo s-a certat cu Nora. Băiatul a spus că nu suportă că iubita sa nu mai dă explicații și toată lumea crede că ea minte cu tot ceea ce spune.

Leo a reacționat și a țipat la Nora

Întrebat azi în emisia live care sunt cel etrei lucruri pe care are să i le reproșeze iubitei sale, concurentul a spus că și-a spus părerea atunci când l-a supărat ceva. Întrebat din nou de Simona Gherghe, Leo a spus că are un singur lucru să-i reproșeze Norei și anume că nu a fost corect cu el de la început.

Chiar dacă sunt lucruri care au venit de afară, pe el nu-l interesează ce se spune despre ea, dar Nora trebuia să-i spună tot ca să știe cum să facă față situației.

Leo a mai spus că Nora are tot respectul lui că a făcut acte de caritate, indiferent de proveniența banilor.

Mama Norei, o nouă intervenție telefonică

Mama Norei a avut o nouă intervenție telefonică după ce fiica sa a negat în fața lui Leo unele afirmații din scrisoare primită de acesta. Iată adevăratul motiv pentru care a intrat în direct doamna Eniko.

Nora și Leo întâmpină din nou probleme în cuplul lor, după ce concurentul a primit o scrisoare de la o persoană misterioasă. Momentul cu discuția acidă dintre cei doi a fost difuzat în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Situația a devenit și mai tensionată după ce concurentul nu a vrut să-i arate iubitei sale scrisoarea. Nora a devzăluit că bănuiește cine ar fi putut scrie un astfel de text la adresa persoanei sale. Mai mult decât atât, tânăra a negat în fața partenerului său dunle afirmații din scrisoare.

„Te încrezi puțin în scrisorile astea. (...) Și trecutul meu îți aparține ție într-o discuție dintre mine și tine. Ieșim afară, iar acolo o să înțelegi mai multe lucruri. Tu nu le-ai spus oamenilor că nu te mai interesează trecutul meu.”, i-a spus Nora.

Leo a ținut să evidențieze faptul că nu crede în scrisoare, pentru că prezintă detalii exagerate: „E prea trasă de păr.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și-a făcut bunica să plângă. Ce i-a reproșat doamnei Elena... Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt concurenții care părăsesc competiția Mireasa. Ce au votat telespectatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x