Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni cu Laura și Albert. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt. Momentul în care fata a avut lacrimi în ochi

În episodul 4 de Mireasa: Confesiuni Laura și Albert au vorbit despre parcurusul lor în sezonul 9 Mireasa. După ce au ieșit din casa Mireasa, cei doi au primit mesaje de la admiratori, însă atât Laura cât și Albert spun că nu-și doresc o relație în viitorul foarte apropiat.

Galerie
Laura și Albert au fost împreună la Mireasa: Confesiuni | Antena 1

Vezi al patrulea episod din sezonul 5 Mireasa: Confesiuni AICI. Episodul cu Laura și Albert este exclusiv și integral în AntenaPLAY.

Întrebată cu cine va ține legătura dintre cei pe care i-a cunoscut în casa Mireasa, Laura a enumerat: Delia, doamna Mariana, Cristina, Elena, Iuliana, iar Albert a spus: Alex, Valentin, Cristina, Delia, Laura, Liviu.

„Cu Laura cred că o să rămân prieten”, a spus Albert.

Întrebată dacă poate să fie prietenă cu Albert, fata a răspuns: „Cred că pot. Putem fi prieteni”.

Când Andreea Priemera le-a spus celor doi că e convinsă că își vor găsi perechea potrivită, Laura a avut lacrimi în ochi: „Nu mai vreau să plâng. O să fie bine!”, a spus fata, vizibil emoționată.

Albert și Laura au vorbit despre momentul în care s-au despărțit:

„După o perioadă nu ne-am mai regăsit noi, nu am mers pe aceeași lungime de undă, viziunile noastre au fost diferite. Nu ne mai simțeam noi bine”, a spus Albert.

„Asta e părerea ta. Eu cred că l-a dat puțin înapoi faptul că eu mă gândeam la căsătorie. Am spus de mai multe ori că eu îmi doresc pe cineva care înr-un an-doi ar vrea să facă pasul ăsta. Dacă era să fim mpreună, eu îmi doream să locuim împreună. Chestia asta l-a speriat puțin și de mult eori nu puteam discuta anumite lucruri cu el pentru că simțeam că nu vrea să vorbească, să nu fie anumite discuții”, a spus Laura.

De ce cred Laura și Albert că au fost favoriții publicului Mireasa

Întrebați de ce cred că au fost favoriții publicului, Albert și Laura au răspuns:

„Eu cred că lumea ne-a apreciat pentru ceea ce suntem noi, pentru cum am fost noi ca oameni. Nu-mi plac conflictele, am fost asumat, direct, cred că asta le-a plăcut oamenilor”, a spus Albert.

„De multe ori eu evitam anumite discuții, nu-mi place cearta. Am încercat să aplanez situația”, a spus Laura.

Despre faptul că pe grup s-a speculat că Delia s-a apropiat de ea pentru voturile susținătorilor ei, Laura a spus:

„Nu avea cum să fie o strategie din partea ei, pentru că noi ne-am apropiat înainte ca eu să fiu mireasa săptămânii. Cred că nici măcar nu eram în top. Am sprijinit-o din tot sufletul. Când am auzit câștigătorii sunt Liviu și Delia m-am bucurat foarte mult. Cred că Liviu e potrivit pentru Delia. Au scos unul de la altul ce e mai frumos”, a spus Laura despre câștigătorii sezonului 9 Mireasa.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Delia și Liviu, contraziceri la interviu. Cu ce nu au putut pica de acord și ce fată i-a dezamăgit

"Mireasa: Confesiuni", seria exclusivă AntenaPLAY, continuă cu sezonul 5, care îi va avea protagoniști pe concurenții Mireasa

Producția care se vede exclusiv în AntenaPLAY a debutat miercuri, 17 iulie 2024, cu marii câștigători.

Păreri pe care nu și le-au exprimat până acum, situații incitante și răsturănri de situație, toate aceste subiecte se vor regăsi în interviurile "Mireasa: Confesiuni".

Acest sezon de "Mireasa: Confesiuni" va fi compus din mai multe interviuri, difuzate săptămânal în platformă.

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii vor face declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 9 își vor exprima părerea la cald despre rezultatul votului publicului.

"Mireasa: Confesiuni" este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Așadar, pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa sezonul 5. Ce a postat Alina în mediul online după zvonul că s-a despărțit de Valentin... Mireasa: Confesiuni cu Laura și Albert. Ce spun cei doi despre relațiile și cunoașterile pe care le-au avut în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x