Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Claudia a împlinit 34 de ani. Cum s-a fotografiat în brațele iubitului ei și ce rochie a îmbrăcat

Claudia Ciobanu, aka Shik, a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Mireasa, sezonul 2. E a intrat pe atunci în concurs ca să-și găsească jumătatea, însă destinul nu i s-a întâlnit cu altcineva.

Mireasa sezon 2. Claudia a împlinit 34 de ani. Cum s-a fotografiat în brațele iubitului ei și ce rochie a îmbrăcat Galerie
De curând, acesta a împlinit vârsta de 34 ani și a petrecut cele mai frumoase clipe alături de partenerul său, care a și încărcat pe social media o imagine cu iubita sa. | Mireasa

Iată că dragostea nu a uitat-o, iar ea și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat înalt, brunet și arătos pe nume Kara Iulian.

Cum s-a fotografiat Claudia alături de iubitul ei la împlinirea vârstei de 34 de ani

De curând, acesta a împlinit vârsta de 34 ani și a petrecut cele mai frumoase clipe alături de partenerul său, care a și încărcat pe social media o imagine cu iubita sa.

Claudia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2 pare că se bucură nespus de mult de compania bărbatului care i-a readus zâmbetul pe buze.

De ziua sa e a arătat splendid într-o rochie roz fără bretele. Bărbatul care o șine alături i-a lăsat și un mesaj: “La mulți ani iubita mea!”, poză pe care a încărcat-o pe Insta Story.

De la ieșirea din casa ”Mireasa”, Claudia a părut că înflorește. Aceasta a revenit la vechile pasiuni, printre care și muzica, și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Citește și: Claudia Shik de la Mireasa sezon 2, într-un costum de baie minuscul. Unde s-a fotografiat fosta concurentă

Claudia Ciobanu a participat la X Factor România

Pasiunea Claudiei pentru cântat nu mai este un mister pentru niciunul dintre fanii competiției matrimoniale Mireasa.

Însă nu toți telespectatorii și colegii de platou au văzut cu ochi buni faptul că bruneta fredona zilnic piesele care-i erau pe plac.

Încă de la începutul sezonul 2 al emisiunii, Claudia Ciobanu a fost acuzată că a ales să participe nu pentru a-și întâlni jumătatea sau ”zâmbetul”, cum îi spune ea, ci pentru a se promova.

Citește și: Mireasa sezon 2. Cum arată iubitul Claudiei Ciobanu. Fosta concurentă nu-l mai ascunde

Tânăra a recunoscut că este un prilej bun pentru a câștiga notorietate, însă a afirmat că scopul său este de a cunoaște un bărbat pe placul ei, cu care să întemeieze o familie.

În ediţia X Factor 2012 din 14 octombrie, a fost difuzată preselecţia Claudia Ciobanu, sau "Clauditza de la Oradea", cum era cunoscută, la vremea respectivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bruneta a apărut îmbrăcată într-o rochiţă roz şi foarte dichisită pe scena show-ului şi a interpretat melodia "Soarele meu", care aparține formației Mandinga.

Dezinvoltă și obișnuită cu atenția publicului, fata a dansat în faţa juraţilor, ba chiar s-a urcat provocatoare pe pupitru în faţa lui Cheloo de la Paraziţii.

"Haide, Cheloo, ştiu că-ţi place!", l-a îndemnat Claudia.

La finalul momentului, pe parcursul căruia a dansat cu foc, actuala concurentă de la Mireasa a recunoscut că este cântăreaţă la nunţi.

"Cânt oriunde. Oriunde sunt dorită şi unde mă cheamă lumea", a spus ea și a adăugat că trebuie să facă atmosferă oriunde merge: "Nunţile sunt cu lume multă şi trebuie să-i ridic pe toţi în picioare".

Jurații au fost încântați de talentul Claudiei și a primit trei de "da".

Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa... Mireasa sezon 3. Alin, mesaj la aniversarea cu partenera sa, Cosmina. Ce a transmis și cum s-a pozat în brațele iubitei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x