Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Concurenții au participat la task-ul secretelor. Ce au dezvăluit Gabriela și Deni

În ediția de pe 2 noiembrie de Mireasa, băieții au spus ce secrete au aflat de la fetele cu care au făcut echipă. Băieții au tras la sorți și au fost puși în situația de a afla un secret de la fata cu care au făcut echipă, prmeiul fiind un weekend la munte.

Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Concurenții au participat la task-ul secretelor. Ce au dezvăluit Gabriela și Deni Galerie
Concurenții au participat la task-ul secretelor. Ce au dezvăluit Gabriela și Deni

Primii care au vorbit despre secretele aflate au fost Sebaidin, cae a făcut echipă cu Gabriela și Andrei, care a făcut echipă cu Deni.

„Mi-e foarte rușine. Eu am un secret foarte stanjenitor. Se întâmpla când aveam vreo 10-12 ani. Merită un weekend la munte pentru asemenea rușine? M-aș simți foarte prost. Eram în clasa a cincea și nu mă pupasem cu niciun băiat. Îmi plăcea de el și lui îi plăcea de mine dar eram foarte timidă. Aveam o prietenă foarte bună mai mare decât mine cu 3 ani. Și m-am dus la prietena și i-am zis să mă învețe ea să mă pup cu limba și am început să mă pup cu ea”, a aflat Sebaidin despre Gabriela.

Ce secrete au dezvăluit Deni și Gabriela, în task-ul secretelor de la Mireasa

„Primul sărut al Gabrielei a fost cu o fată”, a fost secretul aflat de Sebaidin de la Gabriela.

„A avut o relații intime cu un singur băiat”

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Valentin și Ada, schimb de replici acide: „Ți-a vorbit urât rău de tot”... Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Miruna a plâns în hohote după ce a mărturisit secretul pe care nici părinții săi nu-l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x