Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Roxana a pus punct relației cu Paul: ”S-a dus scânteia aia”

Roxana și Paul s-au despărțit, din nou, pe 27 octombrie 2022. Concurenta este cea care a pus punct relației, în pauza dintre emisiuni.

colaj de imagini cu paul si roxana de la mireasa sezon 6 Galerie
Roxana și Paul s-au despărțit, din nou, pe 27 octombrie 2022. Concurenta este cea care a pus punct relației, în pauza dintre emisiuni. | Antena 1

În pauza dintre emisiuni, Paul și Roxana au avut o nouă discuție. S-a întâmplat după ce tânăra a zis că se plictisește și că și-ar dori să aibă mai multe activități cu partenerul său.

Roxana a pus punct relației cu Paul

”S-a dus scânteia aia. Uneori nu simt nevoia să îl pup. Între timp, de la discuții, de la mai multe, s-a dus un pic câte un pic. Nu e că ai devenit prea serios. La mine e. Dragostea ne prostește uneori, și pe mine mă prostea. Acum sunt mai indiferentă.”, a zis Roxana.

Ea nu știe ce s-a întâmplat cu sentimentele ei: ”Vreau să pun punct pentru că își pierde timpul cu mine. Nu este vinovat el. Mă simt vinovată pentru că nu prea simt”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Ada și Sebaidin au plâns împreună. Puțin mai târziu, s-au sărutat

”Nu am ce să zic. Aseară era altceva, acum e altceva. De pe o zi pe alta văd câte o schimbare. Accept decizia ei. În pauză am întrebat-o dacă se simte plictisită de mine. Mi-a zis prima oară că e plictisită în casă, nu de mine. Acum e plictisită și de mine.

Probabil nu știe ce vrea, își dorește altceva. Încerc să discut și zice să punem punct. Deja suntem în episodul 30. Chiar ieri am spus că mă bucur foarte mult că sunt cu ea. Chiar m-am bucurat, mamă ce norocos sunt.”, a afirmat și Paul.

La finalul emisiunii, Paul a dat de înțeles că s-au împăcat și că declarațiile au fost făcute la nervi. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Cosmin a vrut să știe detalii despre Luță. Ce i-a mărturisit Miruna

Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Cosmin a vrut să știe detalii despre Luță. Ce i-a mărturisit Miruna... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au împlinit 6 luni de relație. Ce a publicat fosta concurentă pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x